Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Sjassie

Sjassie weegt 83.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 14.00 kg te gaan

83.00 kg
69.00 kg
Doel vandaag: 69.00 kg
Huidig gewicht: 83.00 kg

Sjassie over zichzelf

OH MY GOD!!!! Ik ben samen met mijn kinderen een paar dagen in het huis van mijn ouders die op vakantie zijn. Mijn eigen weegschaal thuis is al maanden stuk, geeft kilo's te weinig aan, dat wist ik wel. Ach, dacht ik ga 'voor de lol' eens op mijn moeders weegschaal...... IK SCHRIK ME HELEMAAL ROT!! :meenjeniet: ga er nogmaals op staan :fatzo: dit KAN niet kloppen. Roep dochter erbij en laat die erop staan. Hmmm, bij haar klopt het gewicht wel, bij zoon ook.... Tja, dan moet het wel haast waar zijn :calorien1:. Ik weeg echt h

... 
Lees verder »
OH MY GOD!!!! Ik ben samen met mijn kinderen een paar dagen in het huis van mijn ouders die op vakantie zijn. Mijn eigen weegschaal thuis is al maanden stuk, geeft kilo's te weinig aan, dat wist ik wel. Ach, dacht ik ga 'voor de lol' eens op mijn moeders weegschaal...... IK SCHRIK ME HELEMAAL ROT!! :meenjeniet: ga er nogmaals op staan :fatzo: dit KAN niet kloppen. Roep dochter erbij en laat die erop staan. Hmmm, bij haar klopt het gewicht wel, bij zoon ook.... Tja, dan moet het wel haast waar zijn :calorien1:. Ik weeg echt helemaal en ongeloofelijk 83 DRIEËNTACHTIG kilo. Het was me best opgevallen dat mijn buik me in de weg zat, en dat mijn kont ook wel erg uitstak (zoonlief laat geen moment voorbij gaan om dat te zeggen'). Ook viel me heus wel op dat maat 44 me opeens een stuk lekkerder zat dan maat 42, maar DIT...... Ik weeg gewoon 7 ZEVEN kilo meer dan ooit :ineedahug:

Hier moet echt iets aan gebeuren. Dit wil ik niet. Mijn BMI zweefde altijd wel in het oranje. Maar nu zit ik dus echt hevig in het rood. Dat wil ik niet, en bovendien is het vreselijk slecht en ongezond voor me.

Ik weet wel waar het door komt. Ik eet gewoon veel te veel. Vooral 's avonds voor de tv, ook bij het avondeten schep ik meestal twee keer op, na de lunch smaakt chocola zooo lekker. Tja, een hoop gewoonten die doorbroken moeten worden dus.
Daar moet ik aan gaan werken. Een voor een, rustig aan, maar gestaag.

Vorig jaar ben ik heel goed afgevallen door het weglaten van koolhydraten. Maar ik zie nu wat ervan gekomen is. Dat was dus absoluut geen oplossing. Nu moeten al die kilo's er weer vanaf.. Heel rustig aan, snel werkt toch niet.


:duel:

:sjassie:

Laatste dagboekbericht

Saturday, July 16, 2011
Tja, niks aan te doen dus. Ik zal er weer aan moeten geloven. Geen zakken nootjes meer voor de tv. Geen koekjes meer na de lunch. Geen flessen wijn meer.

Maar....... dit gaat me wel wat opleveren. Weer leuke kleren kunnen kopen, me niet meer te hoeven schamen voor mijn buik en kont, denken 'ach het valt wel mee' en me dan kapot schrikken van een foto. En niet te vergeten en het allerbelangrijkste, gezondheidswinst. Niet meer in het rood staan en véél te dik zijn zou me veel waard moeten zijn, maar waarom heb ik mezelf dan zo laten gaan..
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Sjassie een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
July 18, 2011 om 03:03
Hoi Sjassie,

Ik heb het helemaal met je eens, een van de redenen dat ik het doe is dat je er leuker uitziet en makkelijker kleren kan kopen in plaats van die tenten. Natuurlijk is het ook veel zonder om geen overgewicht te hebben. Ik ben de laatste tijd altijd moe en daar wil ik ook vanaf.

Ik ben nu een week of 6 bezig en heb afgelopen weekend voor de eerste keer
weer een klein zakje chips gegeten dus het is vol te houden :D.

Ik heb je toegevoegd als buddy, kunnen we elkaar een :hop: als we het verknallen :haha:.

Veel succes deze week!

:sparkley:
Onbekend
July 20, 2011 om 15:58
Ik las je berichtje op het forum en wil je heel veel succes wensen met het afvallen!!

Groetjes Annemiek
July 25, 2011 om 09:30
Hi! Ik las dat je nieuwe buddies zocht.. Nou, ook mijn oude buddies van valtaf zijn bijna allemaal vertrokken hier.. hoop voor ze dat zij wel hun streefgewicht behaald hebben :)
Helaas ben ik ook zwaarder dan ooit, mijn zoon is inmiddels 3 jaar, dus ik kan het echt niet meer op zwangerschapskilootjes schuiven. Voor die tijd was ik ook te zwaar, ooit al eens afgevallen tot 72 of zo maar daar na lekker gaan jojo-en, met dit als resultaat!
Vandaag wil ben ik begonnen met een personal trainer, nu moet het gewoon gebeuren. Ik moet het natuurlijk zelf allemaal doen, maar deze stok achter de deur helpt mij hopelijk mijn doel te halen.

Las dat jou doel 69 kilo is over een jaar.... nou dat wil ik ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag bereiken! Dus misschien kunnen we elkaar stimuleren, in ieder geval heel veel succes!

:bries:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Sjassie in het kort

  • Sjassie weegt nu 83.00 kg en wil graag 69.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.42.
  • Sjassie is 1.60 m, 46 jaar, geboren op April 26, 1971, aangemeld op May 15, 2008 en voor het laatst ingelogd op July 18, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Sjassie in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Sjassie

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd