Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Wieteke8

Wieteke8 weegt 81.30 kg, is 0.70 kg afgevallen en heeft nog 9.30 kg te gaan

82.00 kg
72.00 kg
Doel vandaag: 72.00 kg
Huidig gewicht: 81.30 kg

Wieteke8 over zichzelf

Hoi! Ik ben Wieteke en ik ben een 23-jarige studente. Ik zit op dit moment redelijk veel thuis omdat ik mijn onderzoek groot en deels zelf mag indelen. Hierdoor zit je toch veel op de bank en voor je het weet.... Ik vind het moeilijk om het alleen te doen en wil dus via deze weg graag met lotgenoten contact leggen die misschien nog goede ideeen en tips hebben om het allemaal wat makkelijker te maken :) Op dit moment probeer ik vooral op mn voeding te letten en dagelijks thuis ook oefeningen te doe

... 
Lees verder »
Hoi! Ik ben Wieteke en ik ben een 23-jarige studente. Ik zit op dit moment redelijk veel thuis omdat ik mijn onderzoek groot en deels zelf mag indelen. Hierdoor zit je toch veel op de bank en voor je het weet.... Ik vind het moeilijk om het alleen te doen en wil dus via deze weg graag met lotgenoten contact leggen die misschien nog goede ideeen en tips hebben om het allemaal wat makkelijker te maken :) Op dit moment probeer ik vooral op mn voeding te letten en dagelijks thuis ook oefeningen te doen. Ook doe ik 1x in de week aan Zumba bij een dansschool wat ik ontzettend leuk vind!

Laatste dagboekbericht

Wednesday, February 13, 2013
Vandaag is mijn eerste dag hier, spannend! Vanmorgen gewogen, altijd even de adem inhouden voordat ik naar beneden op het schermpje kijk.. Maar daarvoor zit ik natuurlijk nu ook hier bij! Hopelijk gauw leuke contacten vinden en dat we elkaar maar goed mogen stimuleren!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Wieteke8 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
February 13, 2013 om 09:46
:succespoeh:
Onbekend
February 13, 2013 om 10:02
Wat goed dat je begonnen bent! Hoe ga je het precies aanpakken? Wat is je plan? Ik zie dat je 10 kg wilt afvallen. Dat lijkt mij een mooi doel. Ik wens je heel veel succes!!!

Xxx Anna
February 14, 2013 om 03:58
Dank jewel :) Ik vind het allemaal nog lastig, vooral ook nu dagelijks thuis een half uurtje oefeningen doen en letten op mn voeding moet hopelijk al veel uithalen :) Hoe doen jullie het? Tips zijn altijd welkom!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Wieteke8 in het kort

  • Wieteke8 weegt nu 81.30 kg en wil graag 72.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 31.36. Zij is 0.70 kg afgevallen.
  • Wieteke8 is 1.61 m, 28 jaar, geboren op February 14, 1990, aangemeld op February 13, 2013 en voor het laatst ingelogd op February 15, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Wieteke8 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Wieteke8 volgt geen methode.

Clubs van Wieteke8

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd