Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 2, 2015

Chickengirl4 woog op het moment van schrijven 104.80 kg (bmi: 37.13).

2 februari 0,8 kg in een hele maand afgevallen. Dat is toch te gek voor woorden. Zouden het alleen die rotmedicijnen zijn of ook mijn houding? Doe ik iets verkeerd? Ik wordt er niet vrolijker op, aan de andere kant. We hebben een vakantie geboekt van ruim 2 weken in Portugal, daar kan ik nu erg naar uitkijken. Even het ziekenhuis bellen voor een keuring voor een nieuw rijbewijs en daarvoor moet ik naar Groningen. Als je in een uithoek gaat zitten word je gewoon iedere keer weer gestraft. Maar goed meteen even naar Ikea, koppie koffie halen (nee, ik neem er niets bij) ik wil ondanks mijn vakantie deze maand in ieder geval 1 kg of meer afvallen ik ga er voor. Moet ook weer zien dat ik actiever word, want als ik van de ene stoel in de andere plof, heeft dat ook geen goede opsteek. Dus hup, brood inzetten, wassen en aankleden en even met de hond weg als is het maar een kwartiertje. Morgen dan bv 20 minuten, maar niet te ver vooruit kijken. En ja dat water drinken, met een beetje slimpie er in lukt dat wel. Zo plannen zijn gemaakt nu uitvoeren, tot later :chickengirl4:

February 5, 2015 om 13:04
Hoi Coosje,

Tja meis het valt niet mee het beginnetje weer te maken he.
Volgens mij komt het ook door de koude buiten, dan heb je meer zin om te eten.
Goed water drinken helpt inderdaad en is ook belangrijk.
Ik doe het altijd in een flesje en probeer steeds tussendoor een slokje te nemen.
Dat lukt mij aardig.
Ik heb standaard gevulde flesjes in de koelkast liggen, want ik vind het koud het lekkerst.
Verder doet valtaf steeds raar en het valt vaak niet mee om een berichtje geplaats te krijgen. Heb jij er geen last van?
Leuk dat je meedoet met de challenge!
is toch een stok achter de deur he.
niet de moed opgeven en gewoon doorgaan meis ben je voor je vakantie weer wat afgevallen!
Wens je veel succes!

:zaubertrommler:
February 5, 2015 om 13:31
Het lukt maar niet om mijn voeding neer te schrijven en ik ben nu uitgeweken naar myfitnespal om toch te weten of ik genoeg. cq te veel eet. Hopeloos . Ja dat is een stok achter de deur en fijn dat jullie me nog op wilden nemen Ik blijf hier proberen te schrijven en in te vullen. Maar houd het goed bij, want ik wil er absoluut iets af hebben. Hoe is het met Henk, Ilse? Gaat het weer een beetje of is hij nog steeds zo aan het kwakkelen? Bah, oeder worden is toch echt minder hé? Ik zal hem zo even een berichtje sturen, knuffels voor daar en een fijne avond :chickengirl4:
February 6, 2015 om 03:27
Hallo,
Kom even hier :ogen:
Las op de "club" dat je lekker naar Portugal gaat met vakantie. HEERLIJK.
Nu lees ik je profiel,en ben best een beetje geschrokken.
In 2009 , 74 kilo, en nu :meenjeniet:
Dat is toch wel heel erg jammer zeg.
En ik snap dat je weer aan de gang wil, je weet dat het kan.
Nu doen!
Wens je daarbij veel :heelveelsucces:
February 6, 2015 om 05:10
O wat lief van je. Ja, ik moet er echt weer voor gaan en dat doe ik ook. Veel problemen lijken opgelost en gelukkig kan ik dan weer aan mijzelf denken. Ook is het zaak voor mij mijn man mee te trekken, er is COPD bij hem geconstateerd, dus een beetje gewichtsverlies zou hem goed doen. Ik heb al eens mijn man verloren en dat wil ik niet graag nog een keer meemaken. Maar goed ik ga er voor en ben weer op de goede weg, mede dankzij Ilse die mij niet losgelaten heeft, ze is zo'n schat. Dank je wel Akwa jouw berichtje roert mij in al mijn gevoelens, :chickengirl4:
February 11, 2015 om 04:54
Nog een paar dagen, gelukkig kan ik de meeste kleren weer aan. Zondag reizen we af, de jongens naar Haarlem wij naar Aalsmeer even verjaardagen vieren. 'sNachts gaan wij dan richting Portugal om even bij te tanken. Wat zijn we er aan toe en wat kijken we er naar uit. Als oma en opa alle zorgen voor twee kleinzoons erbij te hebben, plus die voor de jongste dochter valt soms niet mee. We hebben alle onderzoeken nu zo'n beetje achter de rug en hopen dat ze straks, zij het begeleid, op zichzelf kunnen wonen. Het zijn zulke fijne knapen. Dan kunnen we eindelijk gewoon opa en oma worden (of kan dat nu niet meer). Ik hoop het zo, want ik genoot er altijd zo van. Nu gaan we eerst alles in orde maken om zondag weg te kunnen gaan. Dus even weinig tijd. Knuffels :chickengirl4:
February 11, 2015 om 05:34
Nou Coosje ,bijna is het al zover! ga er lekker van genieten meis en je accu weer opladen!
Jij reageert meestal op een berichtje hier in je dagboekje en ik heb dat nu aangevinkt, maar ik denk dat de meeste dat niet doen en dan jouw reacties niet lezen op hun hier geplaatst berichtje, misschien een idee om in de club of in het dagboekje van die persoon zelf even een reactie geven?
Anders weten ze niet dat jij hebt gereageerd en dat zou zonde zijn he.

Het zou fijn zijn als je dochter en je kleinkinderen zelfstandig kunnen wonen, ik zie dat wel met onze dochter die woont nu ook begeleid in een appartementje en dat is veel beter, ik heb er ook veel zorg over gehad altijd en nog wel, want het houd wat dat betreft nooit op, maar het is wel beter nu ik weet dat er andere ook naar haar kijken.

Met Henk gaat het wel ietsjes beter maar is nog veel aan het hoesten dus slapen we beide slecht.
maar goed hij heeft geen koorts meer en dat is al iets.

Wens je een hele fijne vakantie meis en kom uitgerust weer terug!

Lieve Groet van:

:zaubertrommler:
February 26, 2015 om 07:09
Hoi Coosje,

Ben je al terug van vakantie?
Heb je het leuk gehad en ben je lekker uitgerust?
Ik hoop het voor je en ik hoor je wel weer.

:zaubertrommler:
March 9, 2015 om 09:44
Nu ben ik terug van vakantie we hebben het heerlijk gehad, een schitterend huisje en prachtig weer. Helemaal Frank is weer ontzettend bruin, bij mij gaat dat langzamer maar ja de weegschaal verraad me wel, dat het te lekker was, dat portugese voer. En natuurlijk die heerlijke toetjes, al heb ik het steeds bij 1 gehouden, toch weer terug bij af 106,6 kg gaf de weegschaal aan. Meteen het wandelen met de honden weer opgepakt en ook de tuin in gedoken voor wat extra beweging. Nu dus stijf van de spierpijn. Maar goed dit pakken ze ons niet meer af, samen staan we sterk en gaan er hier weer voor. Toch wel blij dat ik weer terug ben :harken::wandelen::chickengirl4:
March 13, 2015 om 05:17
En nu nog schrijven deze week precies 1 ons minder dat schiet niet op, nu weet ik dat de pijnstillers vocht doen vasthouden, maar mijn lichaam moet daar nu wel aan gewend zijn. Eergisteravond een harinkje en gisteravond een stuk kaas gegeten, maar wel 1 uur gewandeld en in de tuin gewerkt. Om te huilen soms . Maar ik geef de moed niet op. Slapen doe ik als een roosje sinds we terug zijn uit Portugal, zou het echt aan de lavendel naast mijn bed liggen? Nu eerst maar weer een flesje water neerzetten, met een rietje, dat helpt. En mijn ontbijt opschrijven die weer eens kwark is geweest. Het zonnetje lokt mij om de rozen te snoeien, dus daar gaan we als eerste mee aan de slag.:chickengirl4:
March 13, 2015 om 08:46
Zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad.
Wens je :succes: met alles wat je doet en voor nu,
:prettigweekend:
:bye:

March 14, 2015 om 06:58
Dank je wel Tian, ik ga er weer voor, maar moet eerlijk bekennen dat ik daar wel een beetje losgeslagen was. Jij ook veel succes. Het eerste ons is er weer af, ik weet dat ik niet veel mag verwachten met al mijn medicatie en ben dus blij net ieder ons.
:chickengirl4:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan