Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 2, 2015

JenniferdeGraaff woog op het moment van schrijven 69.60 kg (bmi: 24.37).

Goedemorgen buddies!
Weer een berichtje van mij. Vanochtend op de weegschaal gestaan, en tussen een beetje schommelende gewichten, die ik nog heb doorgegeven, sta ik nu gewoon weer als 69,6 erop! Dus niks afgevallen, maar ook niks bijgekomen ;) Happy genoeg dus!

Nu weer knallen! Buikspieroefeningen skip ik een beetje, want laatst heb ik weer beetje last van zeurderige hoofdpijn, dus dan niet bepaald zin in bewegingen en alles!

Maar af en toe lekker oefeningen moet ik wel doen. Ik heb eerst nog lekker gezwommen, nu even weekje niet hihi, en dan komende week weer!
Zoals jullie donderdag al zalen zat ik in een schooldip, maar daar zit ik nu niet meer in.

Ik zit nu zelf even in een relatie dip :( Niet dat het uitgaat, zeker niet. Maar ik ben het gewoon zat dat ik altijd het initiatief moet nemen met afspreken, en hij is een 'ik leef van dag tot dag' persoon. Soms voel ik me echt een zeur, omdat ik nu voor de 2e of 3e keer problemen maak, voor mijn gevoel, in 7 maanden, dat ik mij niet geliefd voel hierdoor.. zucht. Maargoed, communicatie, dat hoort er bij toch?
Zucht.. Vanavond zie ik hem weer gelukkig, maar ik ben bang dat als hij mij niet bepaalde aandacht geeft, als in laat merken dat hij bij mij wilt zijn, dat mijn gevoelens vanzelf weggaan! En dat wil ik al helemaal niet. Als ik bij hem ben, is het heel fijn, maar als ik niet bij hem ben, merk ik niet enorm dat hij me weer graag ziet.

Al die dipjes heeft ook geen goed effect op goed eten, dan vergeet ik te ontbijten, of te lunchen, of eet ik heel matig avondeten. :(

February 2, 2015, gewijzigd door JenniferdeGraaff op February 3, 2015 om 14:02
Herkenbaar hoor... Mijn man en ik zijn 12 jaar getrouwd en 15 jaar samen, maar ook bij ons gaat de communicatie soms moeizaam. Een flinke ruzie en dan een goed gesprek lost het meestal wel weer voor een tijdje op, haha...
Je gewicht gaat goed toch? Ik zou op het moment dolblij zijn met 69,6 haha!!
Maar goed, doorzetten, dan ga ik daar ook wel weer komen!!
Succes weer vandaag!!

-----
Communcatie gaat altijd moeizaam bij mij en vriend. Bij mijn ex ook gehad. Ik wil graag altijd praten, omdat als ik weet dat hij niet van het communiceren is, dat ik het opkrop en dan voelt het alleen maar slechter na een tijd.
Maar het voelt allemaal weer goed. Hij was super lief gisteravond, dus ik denk dat hij er ook goed over na heeft zitten denken!
Ja :) Ik ben ook nog super blij met 69,6! Maar ik wil graag op de 62 zitten op 31 juli haha! Dat lijkt nog zo verweg!
Onbekend
February 2, 2015, gewijzigd door JenniferdeGraaff op February 3, 2015 om 14:06
Goed zo! Niks bijkomen is ook al een kunst op zich als het even minder gaat, dus prima ;)
Hmm, ja wat je relatie aangaat: ze zeggen soms dat tegenpolen elkaar aantrekken. Mijn vriend en ik hebben vaste dagen waarop we elkaar zien: 3x in de week. Maar waarschijnlijk gaan we tegen het eind van dit jaar wel samenwonen, dus dan zie ik hem elke dag :) Wij houden allebei van structuur en ritme (mss zelfs een beetje té, haha!), dus wij zijn op dat vlak wel hetzelfde. Ik kan me inbeelden dat je moeilijker om kan met dat relaxte kantje van je vriend, hoewel dat niet negatief hoeft te zijn. Hij zal je wel graag zien, maar misschien laat hij dat minder merken als hij niet bij je is. Ik zou me er niet te veel zorgen om maken. Ik denk dat het vooral aan zijn persoonlijkheid ligt :)
Liefs,
Karen

-------
Ja, het is inderdaad dat relaxte kantje, waar ik nog even aan moet wennen. Dan denk ik dat ik het heb geaccepteerd dat ik een vooruit-planne ben en hij niet, en dat ik het initatief moet nemen, maar blijkbaar toch niet helemaal. Dan zat alles op eens tegen. Ik ben wel blij dat ik gisteravond naar hem ben gegaan, ook al zat ik in het begin met een knoop in mijn maag toen ik erheen fietste, maar toen ik bij hem was, was alles enorm fijn en hij was super lief. Alsof hij er ook wel over na heeft gedacht :) En deze berichtjes hier beuren me ook altijd op!
February 3, 2015, gewijzigd door JenniferdeGraaff op February 3, 2015 om 14:17
Hey meisje, mannen zitten nu eenmaal wat anders in elkaar dan vrouwen zeker?
Ik weet niet hoe druk je het hebt naast je vriendje, maar misschien moet je maar proberen meer met vriendinnen te doen, meer te gaan sporten... zodat je minder tijd hebt om eraan te denken dat je niet bij hem bent? Kortom, jezelf amuseren zonder hem?
En de tijd dat jullie samen zijn dan liefst zo leuk mogelijk samen doorbrengen. Maar idd, communicatie is belangrijk, misschien kan je tijdens een leuk etentje samen hem eens zeggen dat je hem wel mist als je hem een tijdje niet ziet? Het zeggen zonder te proberen zeurderig over te komen of zo, zeggen hoe jij je voelt zonder hem meteen te beschuldigen?
Het is binnenkort valentijn... ik weet niet of jullie dat vieren, maar sowieso misschien eens een momentje om eens een leuk weekendje samen door te brengen en dingen te doen die jullie allebei erg leuk vinden?
Hopelijk hebben jullie alvast een fijne avond gehad maandag.

Wat je gewicht betreft, goed bezig hoor meid! Sowieso zal je af en toe eens wat minder afvallen of eens op een plateau belanden, maar je mag alvast trots zijn op je resultaat

-------
Zoals je zegt, mannen verschillen enorm van vrouwen. En natuurlijk had ik net mijn weekje vol hormonen! haha. En ja ik richt mij nu meer op bezig zijn door de weeks 's avonds. Het is niet dat mijn leven helemaal om mijn vriend draaide, maar ik was wel erg gericht op mijn relatie.

Op valentijnsdag gaan we lekker uit eten! Lekker samen, dus dat is wel erg fijn. En ja, maandag was enorm fijn. Hij had er wel over nagedacht denk ik. Hij was enorm lief! en ik merkte dat hij nu extra liet zien dat alles heus wel goed zit en dat ik mij geen zorgen hoef te maken!
Ik zie hem morgenavond weer en hij stelde zelf voor om te blijven slapen. Dus voor nu is alles goed!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan