Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 9, 2018

Marij67 woog op het moment van schrijven 93.08 kg (bmi: 32.21).

hoi hoi nou ik heb besloten dat stoppen met roken even achter wegen te laten want mijn gewicht is al met 1 kilo omhoog geschoten,ik zal wel niet meer zoveel gaan roken dat beloof ik mezelf,ik wil eerst mijn eetpratoon in stand houden en zo gauw dat dat er is een nieuwe poging om de sigaretten vaarwel te zeggen,het was iets te snel gegaan maar ik weet van mijn verleden dat het echt wel samen kan maar ben nu wel wat ouder dan toen,ik voelde me er helemaal niet lekker bij ,en vooral nu kan ik die killo er weer af halen balen zeg,het zit mij gewoon niet mee word daar zo somber van,maar ik moet positief blijven eerst wat killootjes eraf en dan die rot peuken aan de kant,fijne dag allemaal

March 9, 2018 om 10:27
Lieve Marij,

Natuurlijk is het niet leuk als je aankomt. Niet verdrietig worden. Ik begrijp dat je baalt. Die kilo gaat er weer af en nog veel meer kilo's.Klik op het linkje.

Verlangen.

Liefs en een dikke knufffffffff.
March 9, 2018 om 10:41
Zag je berichtje toevallig. Stoppen met roken, is mij redelijk meegevallen . Maar inderdaadbest veel kilo's aangekomen. Maar de moeite waad toch? Ga gewoon die kilo's nu weer te lijf. Succes, met beide verslavingen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan