Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 19, 2004

Sjaspers woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 25.34).

Hoi Hoi,

Vandaag eerst lekker uitgeslapen, want de komende 3 dagen heb ik dagdiensten, 2 keer in Leiden en 1 keer in Dordrecht, dus dan gaat mijn wekker elke keer vroeg af :|

Vanmorgen woog ik 69.0 kilo dus de weegschaal is toch wat gezakt. Ik heb me gisteren netjes ingehouden met steengrillen, vooral kipfilet en biefstuk genomen en veel paprika erbij.

Vandaag hou ik een fruit- en yoghurtdagje, dus ik hoop morgen weer een beetje verder gezakt te zijn!

:knuffel: Saskia

December 19, 2004 om 08:00
Hoi,

Ik moet nog beginnen (met naaien) dus ik moet nog even uitzoeken wat het gaat worden. Ik had van te voren niets in mijn hoof en ik heb een aantal stofjes en patronen hier die ik nog even moet bekijken. Het is de bedoeling dat het iets voor de kerst wordt.

Ik hou je op de hoogte ! Fijne wandeling ! Het was hier vanmorgen lekker weer maar nu hagelt het, ik hoop dat het bij jullie beter is.

Alie
December 19, 2004 om 08:12
Hey Saskia,

Ik ben nu voor de tweede keer met je fruitdagje bezig en het gaat me nu al een heel stuk makkelijker af. Ik sleep mijn bidonnetje met water ook overal mee naartoe. Had het zonet alleen even moelijk toen ik exact wilde weten hoeveel water er eigenlijk inging. Ik doe de kast open waar bij mijn moeder de maatbeker staat, staan daar chocovlokken, hagelslag en chocopasta voor de maatbeker! Maar de tijd dat we ons daar aan tegoed deden is nu voorbij! Ook heb ik het boek van Dr Phil gekocht. Ben er al best ver in. Ik wens je nog een fijne dag verder toe!

Liefs Bianca
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan