Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 19, 2004

Frank woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 31.12).

Vaarwel volk van Orphalese. Deze dag is ten einde.

Zij sluit zich over ons zoals de waterlelie zich sluit voor de komende dag. Wat ons hier gegeven werd, zullen we bewaren, en indien het niet voldoende is, dan zullen wij opnieuw samenkomen en tezamen onze handen moeten uitstrekken naar de gever.
Een korte wijle, en mijn verlangen zal stof en schuim vergaren voor een nieuw lichaam. Het was eerst gisteren dat wij elkaar in een droom ontmoetten.
Dit zeggende gaf hij de zeelieden een teken en onmiddellijk hieven zij het anker, wierpen de kabels los en zetten koers naar het oosten.

Uit De Profeet van Kahlil Gibran

Vanavond weer een lekker stoot motivatie ontvangen die ik denk goed te kunnen gebruiken. Het bovenstaande komt van www.sportjefit.nl waar ik belandde vanuit het blad PROactief. Dit is het clubblad van de Stichting Bloedlink die zich inzet voor hart- en vaatpatienten. Daarin werd in de laatste editie in twee paginas nog eens een lans gebroken om je gezond te voeden en daarbij gebruik te maken van het Mediterrane Dieet. Voor meer informatie werd verwezen naar de site van sportjefit. Daarin even rondgebladerd en spontaan enthousiast geworden en hun werkboek besteld. Wat me motiveert is het spoor dat ze volgen om tot een goede motivatie te komen met o.a. meditatieve oefeningen, tot een persoonlijk sportplan en tot goede blijvende eetgewoonten. Ik heb dus maar meteen 18Euro overgemaakt voor het werkboek en neem me voor er vanaf 1 januari echt voor te gaan. Ons Li noemde deze datum vanmorgen ook al toen ze van de weegschaal af kwam en als ik eerlijk ben, vind ik het fijn als we het samen kunnen doen. Je kunt dan toch een steuntje voor elkaar zijn. Dus fans, sluit je aan want we gaan samen op weg en werken aan een goed en gezond leven in een fit lijf.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan