Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Liesbeth80 woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 34.37).

goedemorgen

zoals je kunt zien gaat het alleen slechter. op mijn werk is het zeker niet rustiger geworden, het hele jaar niet. na de verbouwing werd mijn baas ziek en die is een half jaar uit de running geweest. in die tijd heb ik fulltime gewerkt. in de winter ben ik verkouden geworden en dat wou maar niet overgaan. ondanks dat ik me beroerd voelde ben ik toch gaan werken. na twee peneciline kuren ging het beter er bleef alleen een vermoeidheid hangen en dat is nog steeds niet helemaal weg. maar het is nog iet erg genoeg zeggen mensen in mijn omgeving, omdat ik er nog niet mee naar de huisarts ga. ze hebben wel gelijk. ik voel me op sommige dagen niet goed, moet me zelf echt door de dag slepen. ik slaap wel goed, dus dat is een zorg minder.
mijn gewicht gaat gestaag omhoog en dat terwijl ik niet echt iets gek doe. natuurlijk ben ik niet gemotiveerd op dit moment, en zullen de streken van mijn puberdochter ook zeker niet mee werken aan gewichtsverlies.

afgelopen maandag was ik gaan fietsen en dat was geen succes. na een uurtje fietsen kon ik bijna niet meer van mijn fiets afkomen. ik heb dan erg veel last van mijn stuitje en mijn heup speelt ook mee. en als gevolg daarvan ben ik doodmoe, misschien toch maar eens naar de huisarts.

voor mij zelf is dan toch de vraag, wat moet ik dan zeggen. ben zo moe, hij ziet me al aankomen, voor mijn gevoel stel ik me aan en dat terwijl dat volgens mensen in mijn omgeving dat niet zo is. we zullen wel zien wat ik ga doen.
het belangrijkste is nu voor mij dat ik onder de 100 kilo blijf,zzucht

groetjes
liesbeth

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan