Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Yonesca woog op het moment van schrijven 60.60 kg (bmi: 20.02).

Update 15 mei om 19.30u

Volledig ingestort daarnet. Heb naar huis gebeld om te melden dat het me echt niet meer afging en ben in huilen uitgebarsten en ben echt volledig leeg nu.
Dit kan ik echt niet meer aan. Ik heb nergens nog energie voor, voel me echt vreselijk slecht.

Wat gebeurt er toch met me?

---------------------------------------------------------------------------

Het gaat nog steeds niet beter met me, ook al doe ik echt mn best!

Op school gaat het echt slecht, mn concentratie blijft volledig weg en je kan je dus wel al inbeelden hoe makkelijk het leren dan gaat. ^^
Ben dinsdagnamiddag weer thuis gebleven van school na mn (voorlopig laatste voor de komende weken) bezoek aan mn psychologe. Ik heb haar eerlijk verteld dat ik echt volledig op ben en dat ik er echt niets meer bij kan nemen op dit moment. En dat als er wel nog iets bij komt, dat ik dan niet weet waar ik ga staan/zijn op het einde van de week.

Ben in de namiddag gaan zwemmen (ja, eindelijk weer! 40 lengtes op ongeveer 35 minuten) en heb verder wat in het park enzo gezeten om nog eens een poging te doen tot leren. Normaal gezien ging ik die middag met Tom (mn ex) afspreken, maar die heeft afgezegd.

Woensdag op school ging het absoluut niet! We hadden blijkbaar een voordracht te doen voor Engels over onze reis in Londen en het museum dat we bezocht hebben. Heb daar dan maar wat staan lullen in het Engels vooraan, wat dus absoluut niets voorstelde. (Ik ben héél slecht in talen.)
In de middag heel lang zitten twijfelen of ik een broodje of koffiekoeken ofzo zou gaan halen (oh ja de eetbuidrang was groot!), maar ben dan uiteindelijk de bus opgesprongen zonder. Bleek dan dat ik helemaal naar huis was gegaan voor niets! Mn moeder was al haar inkopen gaan doen (ze heeft graag dat ik mee ga) en onze printer thuis werkte niet, dus ik kon mijn taak sowieso niet afprinten. Grrrrrr! Het eten ging heel moeilijk, want ik moest mee boterhammen eten met de rest...en echt alles stond op tafel. Wel wat teveel gegeten, maar geen eetbui.
Was van plan geweest in de avond met mn moeder mee te gaan naar het ziekenhuis en na een kort bezoekje door te wandelen naar mn kot. Maar blijkbaar was mn moeder plots van plan om rond 4u al te gaan. Heel mijn planning dus omzeep, maar ben wel mee gegaan, want anders moest ik later nog zelf met de bus en daar zou ik veel meer tijd mee verliezen.

Ben dus naar mn oma gegaan en ze zag er nog slechter uit dan de vorige keren. (Ja, het kan blijkbaar nog!) Ze had die dag 2 onderzoeken gehad, waarvan ze zich eentje zelfs helemaal niet meer herinnerde, wat dus geen goed teken is. Ben daar uiteindelijk nog net geen uur gebleven, want mn moeder moest terug naar huis omdat de auto binnen moest in de garage en ik moest naar mn kot, want had om 6u afgesproken met mn zus en moest nog een mail versturen naar een leerkracht. Mama heeft me dan naar mn kot gebracht, heb me heel hard gehaast in alles...en dan krijg ik een bericht van mn zus dat ze later ging zijn. Grrrrr...typisch!

Ben met mn zus dan iets gaan eten in het studentenrestaurant (lasagne met een stuk ciabatta) en daarna zijn we naar het plein gegaan waar een dansinitiatie gegeven werd en waar daarna folkmuziek gespeeld werd waar je dan mocht op dansen. Er was redelijk veel volk, maar het was nog wel fijn. Alleen stom dat mn zus zoveel pijn had aan haar voeten en benen, anders had ik me nog net iets meer kunnen uitleven.
Had eerder al rond 4u een bericht gestuurd naar Tom om te vragen of hij geen zin had om ergens vandaag af te spreken. Maar die jongen stuurde dus maar niet terug en dat vond ik niet bepaald fijn. Uiteindelijk rond half 9 toch iets gekregen en hij vroeg of ik niet naar zijn kot wou komen of waar ik dan op dat moment zat. En heb dan gezegd waar ik was, maar hij stuurde dus weer niet terug. Hij gaf daarna dan wel de indruk dat hij ging afkomen, en mee een ijsje ging gaan eten...en daarna dan weer niet meer. Ben dan met mn zus gegaan en het heeft gesmaakt. Ben rond 10u terug naar mijn kot gegaan, en heb Tom nog ff op msn gesproken. Ik vroeg of ik nog ff mocht/moest langskomen, maar hij zei dat hij geen tijd had enzo en dat hij nog naar iemand van zijn groepswerk ging gaan en blablabla. Dat heeft mn dag wel wat verpest. Hij was namelijk diegene die voordien zo bezig was over elkaar nog eens te zien woensdag enzo...en dan doet hij zo!
Ach ja, de volgende dagen heb ik toch geen tijd om hem te zien, dus dan kan hij op zn kin kloppen!!!!


Oepsie, weer een veel te lang verhaal. *schaamt zich* Maar hier zal ik dan ook meteen afsluiten!!!

xxx


PS: Een jongen die ik al heel lang niet meer gezien heb, noch gesproken, heeft dinsdag op msn gevraagd of ik geen zin had om met hem naar de film te gaan. Heb vreemd genoeg zelfs niet getwijfeld en gewoon ja gezegd. Dus vrijdag gaan we naar de film. Ik kijk er wel naar uit :)

PS2: nogmaals sorry voor het lange bericht!

May 15, 2008 om 07:57
Hey meid,

Dankje voor je reactie! Mooie meid die dochter van me he.
Hoe het voelt om zo jong mama te zijn.. in 1 woord GE-WEL-DIG!
Neeh echt het is zo mooi iets. Maar het kan ook heel erg zwaar zijn.

Ik hoop dat jij je gauw wat lekkerder in je vel gaat voelen.

Groetjes Chantal
Euh
May 15, 2008 om 18:12
Tsja, ik wou dat ik iets wist om te zeggen, behalve sterkte...
Onbekend
May 16, 2008 om 17:39
Hoi Yonesca, ik hoop dat je je nu al wat beter voelt en dat je je geamuseerd hebt met je "date". Ik wil je een bijzonder fijn weekend wensen
Groetjes,
Nicky
:jippie::alleskomtgoed:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan