Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Zonmarijke woog op het moment van schrijven 60.00 kg (bmi: 24.97).

zaterdag 17 mei.

Ik ben nu 3 dagen van het roken af, maar wat heb ik het moeilijk ! Zo nu en dan word ik er zelfs een beetje paniekerig van maar het is wel belangrijk om het vol te houden.
Vanmiddag ga ik voor het eerst sinds tijden weer aan het werk, ik kijk er aan de ene kant wel tegenop en aan de andere kant heb ik er ook wel zin in. Ik hoop dat het leuk wordt.
Het afvallen gaat weer de goede kant op, ik stond vanochtend op 59 kilo


Zo,sinds gisterochtend half 9 heb ik niet meer gerookt. Wel moeilijk hoor,want ik rookte de laatste tijd best wel veel. Maar nu ben ik dus aan het stoppen. Ik vind het s ochtends het moeilijkst want dan rookte ik het meest, na het ontbijt tijdens de koffie. Nu vanochtend dus niet, wel wennen hoor zo zonder sigaret. Maar ik ben wel van plan om het vol te houden. Dat MOET gewoon.
Nu is het wel belangrijk dat ik niet meer ga eten want ik wil niet aankomen maar afvallen of in elk geval gelijk blijven.
Gisteren ben ik een eind gaan lopen toen ik heel erg zin had in een sigaret en gisteravond heb ik een eind gefietst.
In plaats van roken gaan bewegen is natuurlijk alleen maar positief en zal me meer opleveren, is ook goed voor de depressie.

May 15, 2008 om 04:48
Marijke Meid, wat ben ik trots op jou...ja, stoppen met roken is moeilijk en nog wel het meeste is niet eens het roken maar de gewoonte "iets in jouw handen hebben".

Ik ben zelf nu op de kop af precies 6 jaar geleden gestopt met roken, ik had heel veel moeite niets om handen hebben, even op de...dan steek je een sigaret op... even pauze en steek je weer zo'n...
Ik heb in de tijd van 6 jaar geen één "stiekem" gerookt, totaal geen behoeft eraan, maar ik was er ook écht klaar meer toen ik stopte met rokrn.

Ik wens nog heel :veelsucces:, :yougogirl: het gaat jou zeker lukken.

Geniet lekker van jouw dag,

Liefs Kikie
Onbekend
May 17, 2008 om 11:26
Hi Marijke,
dappere Marijke! Je bent toch wel zo dapper, dat je ondanks het feit dat je stemming nog niet optimaal is en je je gewicht naar beneden wilt hebben ook nog bent gestopt met roken! Hartstikke goed!
Toevallig zag ik van de week een folder hierover liggen bij de apotheek. Heb jij die ook al eens ingezien? Staan wel leuke dingen in, die goed zouden kunnen helpen hierbij.
Doei,
Eveline
May 17, 2008 om 15:24
Marijke, wat ben ik trots op jou en weer proberen met werken en nog steeds geen sigaret opgestoken :okidoki:

En ben stinkend jaloers op jou, want onder de 60kg had ik graag nu willen wegen,maar :--(

Morgen gaan wij weer serieus doen...

Fijne Avond nog.

Liefs Kikie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan