Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Karianne woog op het moment van schrijven 182.00 kg (bmi: 62.24).

:wb:

Goedemorgen allemaal!

Wat een heerlijke dag weer gisteren!! Gistermorgen huis een beetje aan kant gemaakt, administratie een beetje aan kant gemaakt. Moet ook gebeuren he. Lekker met de honden gewandeld en daarna naar Agility met Netis, en gewoon zoals vertrouwd mijn 2 vlamtosti's gegeten als avondeten op de club. Natuurlijk had ik er overdag wel een beetje rekening mee gehouden en eerst eens opgezocht hoeveel kcal daar wel niet inzitten. Niet weinig maar ook niet al te veel, en ik moet mezelf wel af en toe iets toestaan toch?

Daarna naar ADHD-Café, heel gezellig tot diep in de nacht lekker buiten gezeten. Vandaar vanmorgen wat later, lag nog lekker :snoopy: op twee oren toen het zonnetje op kwam. Ik ben heel tevreden met mezelf, toen ze langs kwamen met de bittergarnituur :snack:(Een schaal voor 40 man terwijl er zo'n 10 waren.... ) heb ik niets genomen ondanks de behoefte van anderen om mij "mee te laten zondigen"...... :irri05: Heb alleen aan het eind toen ik toch wel weer honger/trek kreeg een heel klein beetje zoute mix genomen. En nog steeds zit ik onder de 1300 kcal!!! :feestjebijotje: Al met al:

:gezelligzijn:

Vandaag een rustig dagje, administratie verder afmaken en een beetje stoffen en zo. :poetsen: Daarna lekker met de honden weg. Morgen weer naar Yoga, dus mag vandaag een rustdag. Ik ben hem lekker begonnen (brood was op.... ) met een héle verse mango. Mmmmmmmm..

Ik voel me heerlijk, mijn ADHD-coach zei ook al dat ik er goed uitzag gister en de weegschaal zei: met de bekende leuntruc die niet helemaal klopt natuurlijk, dat er toch weer een kg af was ondanks het feit dat hij me nog steeds niet helemaal wil wegen. Het geeft niet, :deoverwinning:

Mijn dag komt, en sneller dan die weegschaal kan vermoeden.. haha. :daretodream:

Jullie een hele fijne dag!!

:groetjes:
Karianne.

Lees net een stukje bij Biebelebonsje en leer hieruit dat gezondheid zoveel belangrijker is dan we denken. Het geeft me in ieder geval inspiratie om mijn gezondheid te koesteren en er helemaal voor te gaan.
Onbekend
May 15, 2008 om 07:22
Wat super om je zo te beheersen in gezelschap .. ik ga het vandaag ook proberen om mn vaders verjaardag. Het eerste stuk taart is al me voorbij gegaan en dat voelt heel erg goed !
Onwijs veel succes met afvallen ..
:wave:

:mariz:
May 15, 2008 om 08:16
Hoi hoi,

Bedankt voor je stukje in mijn dagboekje, en ik wist natuurlijk niet dat dit bij jou zoveel "oudzeer" zou oproepen.
En ondanks dat ik het niet kon weten wil ik zeggen dat ik met je meeleef omdat het zwaar is wat je hebt meegemaakt met dat meisje op jouw school.
Ik heb het stuk gelezen, heel zwaar, vooral als je weet dat de vader zelf dit heeft geschreven.
Maar soms is het goed, goed om even verder te kijken dan onze neus lang is.
En goed om te weten waarom we aan een gevecht, als gewicht verliezen beginnen.
En het helpt ons om door te zetten.

:biebelebonsje:
May 15, 2008 om 11:51
heeej karianne,:jezelfknuffelen:

Ik ben er achter,ik weet nu dat ik een leegte in mijzelf wilde vullen met eten,uiteindelijk win je er niets mee,aleen maar ongeluk,je word moe,je voelt je lamlendig en leleijk,en je hebt geen motivatie omdat je het toch niet kunt volhouden.
Ik zie het nu in ,en zie eten nu al bijzaak,de leegte word alleen gevuld als je bepaalde zaken uit je leven gaat verbannen,het gaat om de goede keuzes maken,en je niet meer laten beinvloeden door negatievelingen,zo krijg je een gewardeert voldaan gevoel,en dat is het waarmee je die leegte kunt vullen,voldoening van je zelf,dus het zien van je fouten,leren van die fouten,en dan zullen al je negatiefe gedachtes uitgewist worden,voldoening het leren houden van je zelf,daar gaat het allemaal om,
ik zie dat je op de goede weg bent gekomen,je bent geen opgever,en die voldoening komt bij jou ook,langzaam maar zeker ga je dit gevecht winnen.
we laten ons niet kisten.

liefs engel:ogen:
May 15, 2008 om 13:23
Hoi Karianne,

'k Wil je alleen maar even laten weten dat ik je verhaal gelezen heb. Veel doorzettingsvermogen gewenst. Van mij kun je het niet krijgen want ik heb het zelf oh zo hard nodig.We houden elkaar op de hoogte.

Groeten van Joep
May 15, 2008 om 14:07
Hoihoi, enorm bedankt voor je berichtje. We strijden dezelfde strijd lees ik wel. Ik had gelukkig een weegschaal die tot 180 ging maar heb daar zelfs ooit nog eens boven gezeten en toen woog ik op 2 schalen tegelijkertijd (en dan bij elkaar optellen)maar het gaat je vast lukken ome r snel op te kunnen.

Groetjes van kiek
May 15, 2008 om 15:03
Yep, moest nog even een berichtje schrijven. ga ik zo doen maar inderdaad onder de 150 !!!
Groetjes van Kiek
Onbekend
May 16, 2008 om 02:16
Het is goed gegaan ! We hebben s'avonds heerlijk, maar licht gegeten, mn moeder had heerlijk gekookt en de verleidingen waren prima te verstaan.
Voor vandaag ook een goed eetplan, zaterdag lekker zeilen met de kids van scouting en dan de zaterdag avond goed doorkomen, maar ik heb er alle vertrouwen in ! En dan eens kijken hoe vriendelijk de weegschaal voor me is ! hahaha ...

Goeie dag gewenst vandaag !

:mariz:
May 16, 2008 om 02:30
Hoi hoi Goede morgen,

Veel plezier bij Yoga vandaag en hoor ik hoe het gegaan is?
Fijne dag

:biebelebonsje:
Onbekend
May 16, 2008 om 02:58
:goedemorgen:

Hartstikke goed van je dat je die snacks hebt kunnen weerstaan. Juist als je met een groep bent is het zo verleidelijk om er aan toe te geven en dan zeker als ze ook nog zo aandringen. Je bent goed bezig, hou vol nu. Je gezondheid is inderdaad belangrijker dan wat ook. Hou dat maar voor ogen als je het even niet ziet zitten.
Prettig weekend en zet hem op

:groetjes::elvisforever:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan