Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Prodimama woog op het moment van schrijven 69.30 kg (bmi: 22.37).

Hiebrbij wil ik iedereen laten weten dat ik ................. ruim 12 (bijna 13 kg) ben afgevallen. Ben nu onder die 70 kg. grens.
Het is niet uit te leggen hoe geweldig ik mij voel. Zondag thuis in sexy strikjes bikini gelopen, met platte buik. Maar vooral geestelijk heb ik een totale make over door gemaakt. Een paar weken geleden leek alles te zwaar in mijn leven en nu ben ik niet te stuiten van vrolijkheid en energie.
Krijg veel reactie dat ik er stralend en (natuurlijk) slank uit zie. Ben sinds jaren zo blij met mezelf. Ik wordt hiervoor niet betaald, maar dit dieet is zoooooooooo de moeite waard.
Als je even een dipje hebt in je dieet, zet vooral door. Je wordt beloond voor je vasthoudendheid.
Kijk nu ook wel anders tegen eten aan, als ik nu boodschappen doe ga ik me te buiten in de groente/fruit afdeling. Met koken wordt ik steeds creatiever en geniet van smaken. Wie weet wordt ik nog eens een culimama!:kok:

May 20, 2008 om 07:49
Hallo,

Jee, wat goed in een paar maanden tijd?
Ik ben ook aan de prodimed en zit inderdaad in een dipje (dus je tip van doorzetten komt goed van pas...)ik vind er op het moment gewoon niets aan, alles smaakt hetzelfde lijkt wel... maargoed ik ga zeker doorzetten, als er weer resultaat op de weegschaal is dan gaat het vanzelf beter, er is nu 7,5 kilo af.
Gr. Anne
May 20, 2008 om 16:05
Hoi Anne,
Echt doorzetten, je gaat hartstikke lekker! Nog effe en je zit al in de 70 ties HAHA. Houd die mijlpaaltjes steeds voor ogen. Ik heb echt ook mijn dip momenten gehad, maar ik wandel regelmatig (5x per week) Moet je niet lachen, maar ik had een inwendige YELL. Op mijn wandel kadans herhaalde ik steeds: ik word slank, ik word super,super slank! Op die manier overtuig je, jezelf dat je slank gaat worden en je doel bereikt. Echt, ben geen wazig type, maar het helpt. Ik ben ca. 7 weken bezig en 14 kg. lichter. Dus bekijk het als een relatieve korte investering voor een super resultaat.
Ik schrik nu als ik in de spiegel kijk, maar dan in positieve zin, ben IK dat??? Kan er echt niet bij als ik mezelf nu in jeans zie, eerlijk gezegd had ik niet echt meer het geloof dat ik er ooit zo zou bijlopen. Kicken!:yeah::yeah:
Blijf doorgaan en als je een oppepper nodig hebt, mail je maar!
ps. Super de Boer heeft suikervrije augurken, daar knaagde ik s'avonds vaak op.
May 22, 2008, gewijzigd door Anne5 op May 22, 2008 om 08:00
Hoihoi,

Bedankt voor je reactie, had ik echt nodig!
Ik heb de draad weer opgepakt en inderdaad, vanmorgen gaf de weegschaal 79.3 kilo aan! Dus er is nu 8.9 kilo af, ik ben zeer happy:)
Ik krijg alleen nog niet zo heel veel reactie, alleen van de mensen die weten dat ik hiermee bezig ben en nog 1 persoon die dus van niks wist en het aan me zag...tjee bijna 10 kilo moet toch te zien zijn?
Maargoed, ik doe het voor mezelf en mijn gezin zodat ik me aankomende vakantie weer eens wat fijner voel en me niet de hele tijd hoef te verschuilen onder een parasol met mijn kleren aan!

Hoe gaat het me jou, nog steeds super?

Groetjes Anne
May 22, 2008 om 09:04
:gazodoor2::okidoki:
SUPER! Je hebt de 80 VOORGOED achter je gelaten, neem afscheid en zeg dat tíe nooit meer terug mag komen. Focus je nu op de 75 kg. dat wordt je nieuwe mijlpaal en die ga je gewoon binnen afzienbare tijd halen. Beloon jezelf ook als je het haalt, dat is je volgende feestje.
Dat je nog niet zoveel reacties hebt gekregen is niet belangrijk, want je doet het voor jezelf. Nu mag je lekker egoistisch zijn, het is jou feestje.
Misschien komt het wel door het feit dat je, je kilo verlies nog leuk aan het verbergen bent onder wijde kleding. Verstop je jezelf nog steeds????
Wat ik eerder al schreef, ik vind mijn geestelijke metamorfose het grootst. Ik heb het gevoel dat mijn eigen ik weer terug is van weggeweest.
Komend zomer zit jij niet meer onder die parasol, jij voelt je top en plonst nog harder met de kids in het zwembad.:zwembad:
May 24, 2008 om 01:37
Hoihoi,

Bedankt voor je reactie, daar word ik positief van! Het gaat goed, en inderdaad ik doe het voor mezelf en voel me ook al weer wat zekerder!
Ik heb gisteren nieuwe kleren gekocht die iets "strakker" (zeker voor mijn doen) zijn, dus ben benieuwd...
:eenfijnweekend: Anne
May 24, 2008 om 18:30
GOOD FOR YOU! Dan te bedenken, dat je deze kleren over een tijdje niet meer aan kan TE WIJD!
Toevallig heb ik gehoord van een kennis dat zij ook prodimed doet, is eind januari begonnen en is ...........23 kilo kwijt.
Bij mij staat het even stil, ben zelfs iets aangekomen ivm maandelijks terugkerend fenomeen. Hou even vocht vast. Morgen BBQ maar houd me dan ook dapper bij de kip filet en salade.
Hoop volgende week op streef gewicht te zijn en dan donderdag naar fase 4. Zal de amandel repen nog missen, die zijn geweldig!

Houd me op de hoogte en blijf nu focussen op de 75 kg.

Fijne zondag en prodimed ze.:goodnight:
June 6, 2008 om 16:40
Hoi Marijke,

Aardig dat je naar me vraagt....het gaat niet goed. Met de lijn wel, maar niet op de manier die je zou willen.
Mijn man heeft vorige week woensdag een hele nare uitslag gekregen van de scan die hij ook die dag heeft gehad...ben er kapot van!
Ik kan op het moment niet eten, heb gewoon een knoop in mijn maag, ben wel blij met de prodimed, hierdoor voel ik me niet slap en ben ik tenminste lichamelijk sterk om alles hier "gewoon"door te laten draaien....
Vandaag is mijn dochtertje 7 geworden, een hele rare dag.

Groetjes Anne
June 7, 2008 om 17:48
Hoi Anne,

Sorry dat het zo'n rot week is. Heeft je man nog steeds die uitslag? Ja en dan ook nog je opmonteren voor je dochtertje haar verjaardag. Ik hoop dat alles weer goed gaat en wat het lijnen gaat, als het niet gaat,dan laat je het even los. Als het wel gaat is het mooi meegenomen. Neem het maar even stap voor stap.
Heel veel sterkte de komende tijd en laat af en toe iets van je horen.

Groetjes,
Marijke:zomer02:
June 8, 2008 om 02:28
Hoi Marijke,

Ik wou dat het gewoon uitslag was...(ik heb het verkeerd geformuleerd) maar hij is dus ernstig ziek...Dit weten we sinds vorige week woensdag.
Ik laat zeker nog iets van me horen, mijn man wil ook dat ik gewoon doorga met prodimed omdat hij ziet dat ik me er beter door voel, maar ikzelf heb er dus niet de hele tijd zo'n zin in....
Groetjes Anne
June 16, 2008 om 17:27
Hoi Anne,
Het is weer een tijdje geleden. Weet je al wat meer over je man.
Houd je het nog een beetje vol, dan bedoel ik niet het dieet, maar jullie thuis situatie?

Groetjes,
Marijke

June 17, 2008 om 00:57
Hoi Marijke,

Ja, inmiddels is veel duidelijk...
Mijn man heeft longkanker met uitzaaiingen tussen zijn longen en naar zijn rib...hij heeft zijn eerste chemo al gehad. Een operatie is onmogelijk, het is proberen de ziekte te stoppen zodat hij nog een hele tijd een goede kwaliteit van leven heeft. Je snapt wel dat ons leven helemaal op zijn kop is gezet....
Maargoed inmiddels heb ik dus een aantal dagen gewoon gegeten, en dat is me niet zo bevallen, ik voel me beter op de zakjes. Dus vanaf vandaag ga ik weer proberen 4 zakjes op een dag te eten.
Hoe gaat het met jou met prodimed?

Bedankt voor je belangstelling, groetjes Anne
November 11, 2008 om 10:00
En nou ben ik toch zo benieuwd hoe het nu met je is, is het gewicht er nog steeds af? Eet je alweer normaal en hoe voel je je daarbij dan? Ik hoop op een reactie want ik ben echt heel benieuwd!

groetjes, enne, petje af hoor!!!
Margit
Onbekend
January 12, 2009 om 05:27
:smileballon::happybithday10::smileballon:

Gefeliciteerd met je jarige dag!

Dat al je wensen en doelen dit levensjaar mogen uitkomen!

:willeikke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan