Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Jeronimus0211 woog op het moment van schrijven 109.30 kg (bmi: 28.74).

Training te spannend

gisteravond ging ik pas tegen tienen trainen omdat mijn vrouw pas toen van werk thuis kwam. Ik had mij voorgenomen om 16km te gaan rennen. Het eerste deel ging aardig goed, maar op een gegeven moment verdwaalde ik en zat door een buitenwijk van bunnik te dwalen. Daardoor verloor ik nogal wat tijd en werd het aardig laat. Toen ik langs de kromme rijn terugging begon het te weerlichten. Ik had echter geen zin tussen de bomen en weilanden te zitten wanneer het onweer losbreekt. Daarom ging ik 3x zo hard om tijdig weer in de bewoonde wereld te zijn. In de bewoonde wereld echter kreeg ik kramp in beide bovenbenen. De laatste 3km heb ik daarom gelopen.
In het vervolg toch even op buienradar kijken geloof ik!

Maandag heb ik 13.5 km gelopen en vrijdag komt weer de fitness. Mijn volgende sportieve doelen zijn in september en november. het zijn bunnik's mooiste, de 4 mijl van groningen en ten slotte de zevenheuvelenloop.

Nu eerst zal ik oefenen om te zorgen dat ik 15km kan rennen en dat mijn basissnelheid omhoog gaat zodat ik de 4 mijl in 30 min kan rennen. Dat was een richtlijn die een goede buddy heeft aangegeven. Deze richtlijn/uitdaging neem ik dan ook aan.

In dit tempo zal ik binnenkort 'klaar' zijn met het afvallen. Dan moet ik een nieuwe doelstelling bepalen. Ga ik door tot 85? of stel ik alleen sportieve doelen waarbij het gewicht wel volgt? Daar moet ik nog even over nadenken geloof ik.

Overigens kwam ik op youtube dit filmpje tegen over een recruut die een doughnut verstopt had. Dit is wel een hele pittige motivatietraining :p

(waarschuwing, is redelijk heftig!)
http://www.youtube.com/watch?v=IayHnA0cGuc&feature=related

May 15, 2008 om 15:22
Je hebt echt wel pech gehad tijdens je loopsessie. Tussen bomen staan bij onweer is niet bepaald verstandig dus daar zou ik ook maken dat ik weg was. Bij ons was het daarnet ook aan het onweren en aan het gieten dus ik ben blij dat ik vandaag geen loopsessie op het programma staan heb.

Eender wat je nieuwe voornemen is: succes ermee.

:volmaakt:
:babe01:

Groetjes
May 16, 2008 om 08:25
Hey Jeroen,

Volhouden hoor, maar oppassen met dat onweer he.
Ja hoor de UK was weer heerlijk zoals gewoonlijk, echt wel vermoeiend maar leuk.
We hebben zo ongeveer 800km in de UK rondgereden om iedereen te bezoeken en dan nog eens naar huis da's ook nog zo'n 400 km en dat allemaal van zaterdag heel vroeg tot zondag heel laat. Maar telkens weer de moeite waard.

Groetjes Nans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan