Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 15, 2008

Nijnietje woog op het moment van schrijven 67.10 kg (bmi: 22.42).


Joepie, het gaat lekker! Wegens meewerken aan de deadlines van het vriendje niet echt veel op de Wii Fit weegschaal gestaan, maar wel op die van mezelf! Gisteren zag ik weer eventjes de 66 verschijnen, dus ik voel dat het weer de goede kant opgaat. Helaas wordt daardoor de redelijk ruime nieuwe jeans die ik onlangs kocht, weeral te groot. Beetje jammer, want ze kostte wel 40€ :P Maar goed, dat heb ik wel over voor een lijntje!

Nu las ik bij Astrid dat ze haar maten heeft genomen, en dat heeft me wel nieuwsgierig gemaakt naar de mijne... Geen lintmeter in de buurt hier dus dat zal wel voor over anderhalve week zijn ofzo. Maar ik ga het zeker binnekort eens doen.

Verder heb ik een verrukkelijke fruitsla gemaakt vandaag! Eerst fruit gaan kopen in 't Vitamientje (voor wel 16 euro): aardbeien, bramen, peren, appels, druiven, kiwi en bananen. De kiwi en peren waren nog niet rijp, maar met de rest heb ik voor mij en het vriendje een lekker kommetje fruit gemaakt. Hopelijk zet ik zo iedereen die dit leest een beetje aan tot gezond snoepen ;)

Mijn vriendje wil trouwens ook een aantal kilootjes kwijt, dus het gaat wel leuk zo met z'n tweetjes! Hij is er zelf nog stricter op dan ik (hij moet ook meer kwijt :P) dus hier komt helemaal geen ongezonde troep meer binnen. Al hebben we beiden wel dringend een chocolate fix nodig... Misschien haal ik wel een beetje smeltchocolade voor dit weekend om dat fruit in te dopen ^^

Allemaal veel moed en succes, ook al is het zonnetje nu een beetje verdwenen ;)

May 16, 2008 om 02:29
Ooh, je gaat echt goed zeg!! Het scheelt inderdaad ook wel als je met z'n 2'en minder/niet snoept. Niets is zo moeilijk als dat jij probeert alle verleidingen te weerstaan terwijl vriendlief lekker zit te smikkelen *grrr*

Kom op he, je bent er bijna!! Of eigenlijk: je hebt al een hele strijd geleverd en zo goed als gewonnen!! :yougogirl:
May 20, 2008 om 05:52
Hello You!

Dat was een matje voor de XboX voor maar 1 euro!!! Maar hij was heel snel uitverkocht denk ik :(

Verkoop anders je jeans hier op de website :) Kan je erbij zetten dat ze gloedje nieuw zijn! Koop anders idd gewoon een lintmeter, die dingen zijn maar een euro :) Maarja, nu nog tijd vinden om er 1 te kopen he :/

SODEJU 16 euro aan fruit?! Was dat biologische superfruit ofzo? Damn, maar goed dat het je goed heeft gesmaakt, dan is het het tenminste nog wel waard ;) Heeft je vriendje nu ook een valtaf.nl account?

Liefs,
:areane:
May 20, 2008 om 17:51
Wow, jij bent mijn grote voorbeeld! Die grafiek ziet er goed uit zeg!

*9*
May 21, 2008, gewijzigd door Areane op May 21, 2008 om 07:27
Zoo, duur fruit daar zeg! Je zou bijna denken dat het speciale import is oid :S Maar bramen zijn vaak duur geloof ik. Ik eet ze normaal nooit, alleen als ik ze zelf kan plukken :) maar toch, die aardbeien!!! Schrikbarend :o

De cruise was niet heel duur; 420 euro all in met een slaapruimte met raampje op zeezicht :) Maar wel 2 bedden boven elkaar. All in is inclusief 2x avond eten en 2x ontbijt en busreis van Amsterdam - Ijmuiden&terug en haven - New Castle&terug. Soms hebben ze acties waarbij je nog eens 6 drankjes per persoon erbij krijgt! en dan is het ongeveer even duur :) De drankjes aan boord zijn alleen wel duur.. een budweiser is 3.80, een cocktail iets van 8 euro, thee is 3 euro en koffie is varrierend van 3 euro tot 8 euro oid. Maar de goedkope koffie was op!

Dat ik nu 76 weeg maakt mij inderdaad erg blij! Vanochtend woog ik zelfs 75.8 :D Maar ik mag van mijzelf niet meer invoeren, want ik wil nu een vaste weegdag.. ergens heel lastig, maar het moet maar, anders stress ik mijzelf stuk! :) Heb nu wel de energie om weer door te gaan naar de 70 iniedergeval!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan