Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 22, 2008

Chubby75 woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 23.26).

:n1og steeds :ongi2: dus m'n weegschaalboycot blijft nog even lekker van kracht deze dagen.
Me gister keurig aan de spelregels gehouden, lag al om 21:15 in m'n mandje dus heel veel tijd om te snaaien was er ook niet :)
Maar ik ben benieuwd of me dit vandaag ook gaat lukken, heb n.l. al 3 dagen een enorme behoefte aan chocolade :ilovechocolate:
Tot nu toe nog niet aan toegegeven :aaioverbol: maar het wordt wel lastig nu.... Soms zit je ook zo niet lekker in je velletje dat je vind dat je het gewoon 'verdiend' hebt... Ach, is ook wel weer een overwinning als je er niet aan toegeeft (alhoewel.... eeeeeen stukje kan toch niet zo erg zijn.....nee nee nee... want voor je het weet is het een hele reep geworden...)

Nou, ik hoef alleen morgen nog een dagje te werken en dan zit het erop!!! Dan heb ik én vakantie én hoef ik daarna niet meer terug omdat ik de 11-e bij m'n nieuwe baan ga beginnen. Dubbel feest dus *9*
Ik kijk er echt naar uit kan ik zeggen!

Zucht, het is nu even zo lekker hier: Jip ligt nog even te slapen (deed het zo goed vanmorgen, werd om half zes wakker en na de pap sliep hij zo weer door! joepie) eigenlijk ligt alles nog te slapen hier! Heb je even lekker de tijd om ongestoord te ontbijten en een kopje koffie te drinken. Heerlijk!

Nou, ik ga nog even verder genieten voor dat alles hier 'los-barst'.

Fijne dag!!!
:bloemen:

July 22, 2008 om 04:32
oh lekker zeg je laatste dagje en dan vakantie! heerlijk!
Enne het weer heb je ook mee!
yep ik werk nog ff drie dagen bij mijn oude werkgever. Dat heb ik zo gedaan omdat ik geen verlof kon krijgen, dus op de dagen dat ik vrij was, ben ik vast bij mijn nieuwe werkgever begonnen:) ook ff lekker want dan heb ik extra zakcentje voor mijn vakantie:)maar as. donderdag begin in fulltime bij mijn nieuwe werkgever..
Nou ik heb vanmorgen de weegschaal opgezocht.. had ik beter niet kunnen doen. + 5 kilo in 2 weken. Kan je nagaan. Hopelijk raak ik die in 3 weken weer kwijt. maar ja, eigenschuld. ik ga dat ook ff niet noteren in mijn grafiek. ik wil alleen nog een dalende lijn :)
Dusse sterk wezen joh! enne die chocola laten staan, zo is het bij mij ook fout gegaan :(
ik wens je een hele fijne vakantie maarre je blijft toch wel online? Niet tijdens je vakantie natuurlijk maar daarna:)

xx gaanweweer
July 23, 2008 om 15:10
hi!

en hoe was je laatste dag? de mijne (vandaag) erg vreemd, na 7 jaar ga je toch met een gek gevoel weg. Maar ja, het zit er op en we kunnen morgen vol goede moed bij mijn (nieuwe en enige) werkgever beginnen! HEerlijk! en dan nog precies 3 weken en dan zit ik in het vliegtuig naar spanje. Hopelijk 5 kilos lichter maar daar moet ik zelf hard aan werken hihi. Ik heb me vandaag tenminste weer goed gedragen en zelfs weer 30 minuten gesport:)
het isvullen van mijn dagboek schiet er ff bij in zo nu en dan, maar voor jou laat ik graag een berichtje achter :)

hele fijne avond enne fijne vakantie!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan