Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 22, 2008

Lovelys woog op het moment van schrijven 84.80 kg (bmi: 30.05).

Ik moet iets bekennen. Ik heb nog steeds geen eetdagboekje ingevuld. Om een hele slechte reden. De afgelopen dagen heb ik iedere dag wel iets gegeten wat niet mocht! Ik wil niet liegen in mijn dagboekje maar wil het er ook niet inzetten vandaar.

Waarschijnlijk heb ik gewoon een eetprobleem. Kan geen dag zondere en (vr)eetbui.

Maar goed vandaag is eerste eetbuivrije dag!

Dus dag 1

Ik mag eigenlijk nog niet wegen van mezelf maar doe het stiekem. Ik zie dat hij nu al nog iets verder onder de 85 staat. Ik ga het pas zondag invoeren dus ik beloof dat ik er niet meer op ga!

O ja
ik moet van mezelf zo naar de sportschool. Heb er helemaal geen zin in. Vind het vreselijk.
Niet alleen het fietsen er naar toe (vaak nog in de regen en storm ook), maar ook het aankleden. Ik zie altijd slankere meisjes in perfecte outfitjes. Ik voel me dan nogal een olifant in een oversised shirt met natuurlijk de verkeerde schoenen. En dan het sporten. Allereerst kijken alle instructeurs naar je. Niet om dezelfde reden waarom ze naar die leuke meisjes kijken maar om hele andere redenen. Ik hoor ze denken... zal het aparaat niet stuk gaan van dat enorme koeien gewicht? En zozo die zie ik hier niet vaak, dat zou wel moeten. Of wat doet zij hier nou, het heeft toch geen zin meer voor haar.

En dan sta je op het step apparaat naast zo een meisje zij staat er al 20 minuten op en doet erg haar best. En nee hoor geen rood hoofd. En ik na 5 minuten, lijk inmiddels op een aardbei.
Ik kan niet van het apparaat af want zij weet dat ik er net op zit. Dus ja doorbijten. Met als gevolg dat ik helemaal bezweet en rood ben en zij daar vrolijk doorgaat alsof er niets aan de hand is....


En dan het douchen.... Eigenlijk hoef ik niets te zeggen hier want iedereen weet wat ik bedoel. Tja ik kan moeilijk in mn bikini daar gaan staan. Wat me het meest iriteerd is hoe ze zich insmeren met douchegel en bodylotion.. Zo overdreven.

Dit waren en een paar redenen om NIET te gaan.
Maar goed ik ga toch. Want stiekem wil ik zo als die meisjes zijn!

Ik zal laten weten hoe het gegaan is!

Groetjes...

ps als er toevallig iemand is die ook bij snowworld fitnes in zoetermeer fitnest laat het me dan weten.. Ik kan wel een lot genootje gebruiken.

xxx
:lovelys:

July 23, 2008 om 10:34
Hi meid,

ik ken het, maar het gevoel gaat over. Uiteindelijk ga je het juist lekker vinden als je heen gegaan bent. Krijg je een trots gevoel. Ik had het ook.

Momenteel kan ik mij er ook niet toe zetten, nergens toe overigens maar goed dat komt wel weer.

Het komt vanzelf goed en van de vreetbuien... ik ken het allemaal.

Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan