Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 22, 2008

Candygirl woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 34.05).

Hallo dames! (en heren?)


Na een (soort van) vakantie van 3 weken kan ik jullie mededelen dat ik vandaag 84.7 kg weeg.
Goed zo, fantastisch, briljant.. Niet dus :S
Volgens mijn nieuw gemaakte schema had ik vandaag 4 kilo lager dan dat moeten zitten. En dat had ik prima gehaald als ik niet eerst twee weken met een vriendin hier heb zitten vreten, en daarna een week in Nederland op vakantie nog vanalles op heb.
Helemaal fout dus, en nu ben ik bang dat ik mijn schema nooit meer in haal. En dit keer moest het echt. Ik was weer écht begonnen, voelde me gigantisch gemotiveerd (nu natuurlijk niet meer, geweldig :() en ik viel weer af. Ik zou 2 kilo per maand ongeveer kwijt moeten, en dan had ik begin volgende zomer een gezond gewicht, of ik zou er iig bij in de buurt zitten.
Helaas, dat zal nu wel weer niet doorgaan. Ik baal er zo ongelooflijk van. Zeker van het feit dat ik die motivatie door al het snoepen, nu weer kwijt ben. Ik voelde me een kleine maandje geleden nog onoverwinnelijk.
Dat 3 weekjes je twee maanden terug kunnen zetten op schema is belachelijk. Ik kan wel janken..

Nou, daar gaan we dan maar weer. Vandaag móet ik van mezelf, of een pilates les meedoen met de dvd, of fietsen. Ik heb er nu al geen zin in :(

Ik zal vandaag of morgen ook even jullie dagboekjes weer langs gaan. Even kijken hoe jullie het doen..


Lieve groetjes, van een zielige
:candygirl:

July 22, 2008 om 10:49
ik sluit me wel bij mijn voorgangster aan... het gewicht zat er vast niet binnen 2 maand aan en je kan het niet van je lichaam verwachten dat ie dat zo snel weer opgeeft.... en tot nu toe zou ik je niet typeren als een opgeefster...en dat ben je ook niet... ok, so what, dan zit er ff iets teveel aan.... heb je genoten van al die dingen die ervoor hebben gezorgd dat je nu zwaarder bent dan gepland??? is het lichaam iets wat je kan plannen, waar je zoveel invloed op hebt dat je altijd op schema zit??? op zich is 2 kilo in de maand een realistisch doel, maar heb je rekening gehouden met plateaus en dergelijke??? Ik denk dat je nog eens moet terugdenken aan al die dingen die ervoor gezorgd hebben dat je 19 kilo bent afgevallen en hoe goed dat is!!! en dan wat je nu kan gaan ondernemen om gewicht te verliezen en dan niet je lichaam een ultimatum stellen.... gewoon genieten van alles wat je doet en of dat nou afvallen, sporten etc is, of lekker eten... geniet ervan... en sporten: doe dat als je er wel zin in hebt of je moet van jezelf weten dat je je altid heel fijn voelt erna...Of zoek iets wat je echt leuk vindt!!!

en positiviteit meid!!!! ik gun het je zo!!!! en je kan het ook wel!!!! we kunnen het allemaal...met vallen en opstaan!!!! niet opgeven en jezelf geen schuldgevoel aanpraten, want dan was alles helemaal zonde...

niet om reclame te maken, maar misschien is Becks ook wat voor jou...om je eigen ondermijnende gedachten te leren kennen... en er iets aan te doen!!!

heel veel liefs en een good-luck knuffel van :kjoetiepaai:
July 28, 2008 om 15:29
he hoi,

becks is eigenlijk een boek over cognitieve gedragstherapie, daarbij leer je ondermijnende gedachten te herkennen. de schrijfster is ~Judith Beck en het heet: Beck's dieetop0lossing, train je brein, denk slank.

Je kiest je eigen dieet, maar leert daarbij gedrag en gedachten om het dit keer vol te houden en een lifestyle te maken...en al je smoezen te onderkennen...

je bereid je in twee weken (of langer als je meer tijd nodig hebt) voor en dan begin je echt...vandaag eerste dag en op 1,5 poin na i het me gelukt...

maar goed, kijk maar of je het wat vindt en is een club hier, maar die is niet heel actief helaas...

succes en kom op he meid!!!!
September 16, 2008 om 04:46
dank je wel voor je berichtje, steun doet goed...vandaag het uur van de waarheid...weer werken.... we zullen zien...

jij ook sterkte...misschien kun je er hier ver schrijven, weinig mensen die je echt kennen toch??? en eens babbelen met een total stranger kan best lekker zijn!!!!

groetjes :kjoetiepaai:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan