Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 22, 2008

Justmi woog op het moment van schrijven 65.80 kg (bmi: 23.04).

Bonjour!

Ik ben EINDELIJK weer is goed bezig! Ik heb zondag ochtend de moed bijelkaar weten te rapen en heb 20 minuutjes op mijn home trainer gaan fietsen. Maandag ochtend weer en zometeen ga ik weer knallen! 20 minuutjes stelt natuurlijk niet veel voor maar ik wil het rustig opbouwen. Ook omdat ik het zooo freaking druk heb dat ik gewoon echt geen tijd heb.

Ik werd vandaag gebeld door de assistent van mijn lievelings ontwerper namelijk Daryl van Wouwwww!!!!!! En vroeg of ik morgen wilde komen voor een sollicitatie!:O ( ik had hun namelijk een mailtje gestuurd met cv een paar maanden terug maar was er al zeker van dat ze me zeker niet zouden bellen omdat ze iemand zochten die helemaal perfect was enz blablabla) en ik lang niet voldoe aan al hun behoeftes, dacht ik. Maar toch vonden ze mijn email erg leuk! Ik flipte helemaal hahaha!! Dus het zou mooi geweest zijn als die kilootjes er nu al af waren maarja.

Ik ben trouwens nog nooit zo zwaar geweest als nu, durf het bijna niet neer te zetten maar ik was vrijdag: 70 kilo. Maandag wel weer 69. Maar mijn god! Dit gaat niet goed dacht ik haha!

Ik ben eindelijk weer een beetje cool down en ga weeeeeeer KNALLEN!

Hoe gaat het hier?

July 28, 2008 om 07:22
Haaa meis,

Wat cool dat je door Daryl van Wouw bent gebeld!!! Voor welke functie heb je gesolliciteerd? Iets in ontwerpen of als model :D Ben benieuwd!!! Super gaaf zeg!!!

Met afvallen gaat het bij mij ook minder. Ben een week vrij geweest en heb echt alleen maar vette troep gegeten. Gister ook nog gebbqt en natuurlijk veeeel te veel gegeten :S

Maar k ga er nu weer tegenaan! Doe je mee?

:baby1234:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan