Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 23, 2013

Bolwater woog op het moment van schrijven 81.50 kg (bmi: 28.54).

eerste dag zit erop, eerste afkikverschijnselen heb ik ondervonden.
gisteren middag voelde ik me lamlendig en moe. ik was het vergeten van de vorige keer maar ik werd er snel weer aan herinnerd!
in de avond ben ik snel naar bed gegaan. ik had twee keuzes, of op de bank blijven zitten en me telkens moeten tegenhouden om niet in de kast te duiken, of lekker op tijd naar bed. dat laatste heb ik dus gedaan en beviel me uitstekend! mijn zoon lag in ons bed, hij was bang...
heerlijk naar hem liggen kijken en facebook gecheckt.
vanacht moest ik 3x op voor een toiletbezoek! zal ik dan ooit afkomen van mijn karpaal tunnel syndroom? het is bij mij gerelateerd aan de vochthuishouding. het was me al opgevallen dat als ik een avond gezellig heb gedronken (bier of zoete witte wijn) dat ik in de nacht wakker werd van de pijn! nou had ik het de laatste tijd eigelijk al elke nacht en daarvoor loop ik bij de neuroloog.
dus ja, wachten af!
ik heb 3 kinderen volg een opleiding en heb het druk met sociale bezigheden. ik heb het sporten al een aantal maanden terug vaarwel gezegt omdat ik er geen tijd voor heb. ben bezig met stage en in de avond zit ik achter de boeken (4x per week).
zo, ik ga vandaag even verder in het huishouden want gisteren had ik een bleu dinsdag ;)


January 23, 2013 om 04:15
Die afkickverschijnselen zijn heel normaal hoor, heb ik de eerste week ook enorm last van gehad. Nu gaat het wel weer, mijn lichaam heeft nu het juiste patroon gevonden. De zin in iets lekkers blijft wel wat langer hangen maar je voelt je dan niet meer zo ellendig als in de eerste week. Als ik in de avond zin heb in iets lekkers of ik begin terug 'honger' te krijgen drink ik me altijd wat fruitsap, gaat het hongergevoel een beetje van over. Kan je misschien ook eens proberen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan