Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 23, 2013

Annemartin woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 26.17).

Nu Ben ik al bijna op gewicht ik hoop in mei zeker op de 64 of 65 kilo te staan dan heb ik er precies een jaar over gedaan om op gewicht te komen. Het was zwaar vooral de begin periode heb ik heel erg me best moeten doen om het vol te houden. November was ook een hele zware periode voor mij Mijn allerliefste vader is toen overleden en dat was voor mij echt heel erg moeilijk. Nu ben ik echt weer een beetje streng bezig want ik wil gewoon heel graag mijn streef gewicht berijken :dansen:Ik vind het heel erg knap van me zelf dat ik zo ver al ben gekomen.
Ben ook wat meer gaan sporten :armoefeningen:dat was toen de kleine heel klein was heel erg moeilijk Ik doe veel met gewichten en als het lukt doe ik ook aan bodypump en :zumba:. Loop veel:loopband:en fiets veel :wielrennen::movethatbody:dus het bewegen gaat heel goed.
Nu hoop ik volgende week weer een baan te hebben ben een tijdje zonder geweest maar hopelijk volgede week weer aan het werk. Ook moet ik natuurlijk wel ook heel veel huishoudelijk werk doen:wasmachine::wasmand::wasophangen::laundry::boodschappen3::boodschappen::moppen::strijken3::werkster::stoffen:dus ik verveel me niet als ik thuis ben.
ik hoop dat ik bij me volgende dagboek weer 5 kilo minder ben

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan