Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 25, 2013

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

Dat ging goed, gisteren! Niet 'gezondigd' op de receptie, twee of drie kleine uitzonderingen daargelaten, en geen druppel alcohol gedronken. Ik mag tevreden zijn!

Vanavond wordt het moeilijker: dan is de gevreesde zuurkoolmaaltijd... ik hoop maar dat ik me een beetje in kan houden, zonder dat het al te veel opvalt, want niets is ongezelliger dan een tafelgenoot die 'aan de lijn doet' en nauwelijks een hapje neemt of een slokje drinkt..

En er zijn alweer nieuwe valkuilen in het verschiet: maandag een verjaardagsvisite bij een vriendin, donderdag komt een andere vriendin koffie drinken en zojuist belde een oude vriend op, die zichzelf uitnodigde voor een hapje en een drankje... daar gaan we weer!

Ik wou dat ik mijn streefgewicht had bereikt en dus wat soepeler met deze gelegenheden zou kunnen omgaan. Veel van de gezelligheid wordt verpest doordat ik niet gewoon kan 'meedoen'. Ik moet en zal nl. op 1 maart 72 kilo wegen. En daarna gaan er nog eens 4 kilo af. 68 is mijn definitieve streefgewicht en dat gewicht wil ik zo snel mogelijk bereiken. Ik ben het spuugzat om steeds maar opnieuw te moeten lijnen. Ik wil nu eens en voor altijd afrekenen met dat eeuwige gezanik wat betreft mijn gewicht. Deze keer moet het lukken!

Onbekend
January 25, 2013 om 10:21
En het gaat je lukken!! Ik weet het zeker.
Op 68 heb je zeker net geen gezond bmi he? Aangezien wij even groot zijn weet ik dat... Waarom niet nog een kilootje extra dan?
En weet je, je moet het niet zien als lijnen, maar als een verandering van levensstijl. Dus je moet gewoon kunne genieten zo nu en dan hoor!! Wees niet te streng voor jezelf.

Xx Anna
January 25, 2013 om 11:00
je klinkt heel vastberaden, je zal er geraken , ik geloof in je !
slimmeke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan