Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 26, 2013

Brenda woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 32.20).

Hello,

Vandaag moet ik werken en ik was iets te lang in mijn bed blijven liggen. Bij het station reed de trein voor mijn neus weg en toen dacht ik: ik kan een half uur wachten of op de fiets gaan en zo misschien nog op tijd zijn. Ik besloot te gaan fietsen, op tijd was ik niet meer, maar wel 50 minuten gefietst. Goed voor mijn doel!

Donderdag woog ik 74,5 kg, gister, 76 kg en vandaag 75,4. He!!!????? Moet toch eens ophouden met dat dagelijks wegen, maar ik kan het niet; het bied mij houvast ofzo :-)

Groetjes Brenda

January 28, 2013 om 06:24
Ik sta ook nog steeds dagelijks op de weegschaal hoor. Voor mij is het een stok achter de deur. Ik weet dat het moeizaam gaat, want dat ik gewoon heel erg stil sta op dit moment (op een piek omhoog na als het de tijd van de maand is. Hahahaha). Zolang je er niet heel erg gefrustreerd door wordt, is het echt niet erg om dat te blijven doen. Als je de meeste dagen het kreng het raam uit wilt gooien omdat er niet staat wat je wilt, dan kan je misschien beter minderen ;)

Succes!!!
January 29, 2013 om 05:36
Ik heb er houvast aan, dus ik blijf het lekker doen. Ik moet zien dat als ik toch teveel of vet eet ik aankom en als ik gezond en niet teveel eet ik afval. Ik kan ongemerkt in een week zo 2 kilo aankomen, door teveel en verkeerd eten en ik zie het dan liever als ik nog maar iets ben aangekomen dan kan ik weer bijsturen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan