Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 26, 2013

Appeltje1980 woog op het moment van schrijven 108.00 kg (bmi: 39.67).

Ok... net een mega lang bericht geschreven. Ik druk op een knop... weg tekst...
Opnieuw dan maar...

Wat ben ik hier lang niet geweest zeg. Ik woog 1,5jr geleden 91,5kg. En nu... ik schaam me dood. Ik weeg nu 108kg. Reden: Ik heb 14mnd een vriend gehad. Elk weekend hier. En doordeweeks soms ook. Hij is een echte lekkerbek. Elke avond chocola/koekjes/drop/chips oid. Vreselijk. Hij is ook aangekomen... maar niet zoveel als ik. Dat moet er dus ook weer af. Per 1 jan ben weer ik weer single en dus geen lekkere dingen meer in huis. Maar ik moet meer doen dan dat. Ik ben ook gestopt met sporten. Vreselijk vond ik het. Dus misschien toch maar de WII uit zn lange lange winterslaap halen...

Maar wel een leuk vooruitzicht. Ik ga op vakantie. ALLEEN. Even bijtanken. Even geen mama zijn. Ik ga in mei naar Kreta. Ik vind het doodeng. Ik ben eerder 11dgn naar Noorwegen geweest, maar dat was met een single rondreis. Nu ga ik helemaal alleen. En ik ga maar 7 dgn. Ik heb echt een uur getwijfeld en met tranen in mn ogen heb ik dan toch de bevestigingsknop ingedrukt. Het idee dat ik Sem zolang moet missen. Maar ik heb het wel nodig. Sem gaat lekker naar mn ouders. Mijn moeder bood het zelf aan. Ze zijn zo dol op elkaar, dus hij gaat zich daar prima vermaken.
Maar nu komt het... als ik 10kg afval voor de vakantie, dan wordt mijn vakantie flink gesponsord door mn ouders. En dan bedoel ik ook flink. Dus vandaar dat ik hier weer even kom kijken.

Sem is inmiddels bijna 2,5 en praat nog steeds niet, dus ik laat binnenkort zn oortjes checken. Verder wil hij alles zelf doen. Doet alles na. Doet alles wat ik vraag en begrijpt alles wat ik zeg. Hij plast ook op de wc. Hij geeft het niet zelf aan nog, maar bij elke luierverschoning gaan we naar de wc en soms komt er wel een plasje uit. Hier een trotse mama hoor! Ik ga overigens met hem in Sept ook nog saampjes op vakantie in NL in een leuk vakantiepark.

Hoe is het met de rest van mijn buddies? Hebben jullie je streefgewicht bereikt? En hoe is het met de kindjes?

Liefs Agnes

January 27, 2013 om 09:26
Hoi agnes

Veel meegemaakt en knap dat je het weer oppakt.
Ik ga je volgen als je dat goed vind
Wat gaaf dat je ouders je sponseren voor je vakantie! Dat is toch wel ern enorme stok achter de deur.
ik had het ook wel geweten hhihi.
Nou suc6....ga ervoor!!
X eekhoorn
January 27, 2013 om 09:45
Hoooi Eekhoorn,
Tuurlijk! Ik volg jou ook. Moet wel weer ff kijken hoe die site in elkaar steekt, haha. Ik ga morgen officieel beginnen. Doe wel rustig aan vandaag hoor. Zoontje is bij papa, dus ik heb het rijk alleen. Jij ook veel succes hoor! En je bent al op de goede weg zag ik!
Liefs Agnes
February 9, 2013 om 08:20
He lang geleden!! Wat super dat je alleen op vakantie gaat! Heerlijk genieten! Eigenlijk vind ik het best een goed idee, ik kan altijd man en kids nog parkeren bij schoonouders, hm... Ik ben ondertussen zwanger van de tweede, met Dave is alles goed ;)

Ben heel benieuwd of je je doel gaat halen voor mei!!! ;)
February 26, 2013 om 10:55
heej heej hoe gaat het met jou? x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan