Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 26, 2013

Yonesca woog op het moment van schrijven 70.30 kg (bmi: 23.22).

En we blijven maar groeien :nietlieveweegschaal:


2 februari:
Bah bah bah!

En eetbui nummer 2184894844 is ook alweer binnen :zucht:


1 februari:
Moet me dringend herpakken, dit gaat echt de verkeerde kant uit!

Update: na een lang gesprek met een vriendin heb ik beslist om toch de stap te zetten om te gaan zwemmen. Het is al maaaaanden geleden en het deed wel deugd. Ik moet dit proberen vol te houden en meerdere keren per week gaan doen zodat ik een uitlaatklep heb en misschien ook wat minder aankom? Heb er alvast de eerste km opzitten en hopelijk krijg ik mezelf zo ver om er nog veel bij te doen.


31 januari:
Pfffft. Toch niet normaal dat je om 0.30u terug opstaat om even kaaskroketten en fishsticks te gaan bakken... Bah, walg van mezelf. :nietok:


29 januari:
Het is 5.35u en ik lig nog steeds niet in slaap. Ben niet moe, kleine trappelt alsof zijn leven er vanaf hangt en ik heb honger!


Update: 8.35u en nog steeds wakker :tl|: Kleine is ondertussen wel rustig en honger is gestild met een kom havermoutpap, maar het mag allemaal niet baten :(28 januari:

Geslaagd voor al mijn examens!

January 27, 2013 om 05:51
Hey meid,
Je hebt plots alles verwijderd? Gaat het niet?
January 28, 2013 om 17:19
Gefeliciteerd. Alleen je zei dat je alleen je naam had ingevuld bij wijze van spreke. Nou, dat was dan dus niet het geval. Ik zou dit moment onthouden als ik jou was, voor de volgende keer als je over examens in de put zit. Dan kun je denken: toen dacht ik ook dat het niks zou worden, en toen ben ik ook gewoon geslaagd!

:)
January 30, 2013 om 06:12
Alles oké?
January 30, 2013 om 12:16
Gefeli met je zwangerschap trouwens! Wanneer heb je geslachtsbepaling? Ga je het hier zeggen of niet?

Ik ga gewoon niet al te gek doen. Belangrijk is om eerst weer een gewoon eetpatroon op te bouwen denk ik zonder dat ik doorsla in een eetbui. Als me dat 2 weken lukt dan ga ik kijken hoeveel effect dat heeft en hoe ik het mogelijks nog kan aanpassen.
January 30, 2013 om 17:45
Wauw, sorry had niet gelezen dat je het al wist! Leuk zeg! Al is het belangrijkste natuurlijk dat het kindje gezond is.

Veel succes ook met het opbouwen van een goed eetpatroon! Denk dat het extra moeilijk is omdat je de stress hebt dat je het niet alleen voor je eigen gezondheid moet doen maar ook voor de gezondheid van je kindje.

Ik las ook dat je geslaagd bent voor je examens! Wat goed zeg! Je komt zeker nooit geen stage doen in een ziekenhuis in Brugge? Dat is toch de andere kant van het land zo ongeveer voor jou?
February 1, 2013 om 02:21
Oei meid, wat scheelt er precies? Iets mis met de baby?

Hier alles oké hoor! We weten inmiddels dat we een meisje verwachten! :)
Alles was goed met de baby, perfect op schema en mijn gewicht was ook verrassend. Ik ben eigenlijk amper 1,5 kilo aangekomen sinds de eerste weging op 8w zwangerschap, wat eigenlijk ook m'n startgewicht was. Nu gaat het normaal wel sneller gaan. Benieuwd!

Hou je taai!
Onbekend
February 1, 2013 om 06:56
Hey meid,

Hoe gaat het met je? Nog steeds zo een trek en problemen met het slapen? Voor wanneer ben je precies uitgerekend? Zie dat je je foto's hebt verwijderd. Geen zin meer om die hier te zetten? Hopelijk gaat het goed met je! :kopop:

Proficiat voor het slagen van je examens :+:

Fijn weekend,
femme
February 1, 2013 om 11:54
Meid toch, wat lastig voor je... :( Het alleen zijn is vast het moeilijkst, ik denk dat ik daar ook van zou afzien. Zou je niet een poosje bij je ouders gaan logeren? Kan helpen hé, wat mensen in je omgeving, zeker nu je thuis bent. Je bent toch nog in begeleiding van een psycholoog? Kan je daar niet even terug heen?

We zijn inderdaad blij dat het een meisje wordt. Een jongen was even welkom geweest, maar ik ben wel blij voor de meisjesdingen :). Nu begin ik inderdaad meer en meer te beseffen dat er effectief een kleintje bijkomt. En als je het voelt is het zeker prettig.

Goh, ik eet eigenlijk gewoon normaal. Ik ben niet per se meer beginnen eten met de zwangerschap. Misschien vandaar. En sowieso ben ik nooit iemand geweest die erg veel snoept of vettig eet. Maar de gyn zei me nu wel dat het rap kan gaan hoor. Ik ga zeker de 60+ halen :), daar zijn we van overtuigd! Ik probeer ook wel voldoende te bewegen door elke dag buiten te komen, al was het maar om even te wandelen.
Mijn buik steekt zeker uit, je ziet echt dat ik zwanger ben. Ik heb een mooi buikje vooraan.

Hou je taai meid! En zoek wat gezelschap op!
February 6, 2013 om 14:43
t gaat matig met mij. De ene dag eet ik veel, andere dag gaat het goed. Met goed bedoel ik bijvoorbeeld:
- 4 fruitstukken
- 1 ontbijtkoek reep of een dubbele boterham met beleg..
dit eet ik ongeveer als ik weg ben van huis.. en woensdag als ik weer thuis kom eet ik weer veel meer..
Als ik weg ben van huis, wil ik niet eten en komt die gedachten van 1,5 - 2 jaar geleden gewoon weer terug, dat ik mager wil zijn. Dat wil ik ook wel (omdat ik mensen wil laten schrikken en t gewoon niet meer echt positief zie allemaal maa toch ga ik dan weer vreten eenmaal thuis)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan