Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 28, 2013

Dolga woog op het moment van schrijven 86.40 kg (bmi: 29.20).


:jij: Yes sneeuw is weg dus ik kan geen smoes meer verzinnen ... ik heb vandaag een uurtje gesport het was heerlijk ... heb ook nog een soep gemaakt wilde de soepdieet uitproberen dus ik heb een groentensoep gemaakt met verschillende soorten groenten en het smaakte naar niets ik had echt zin om het weg te gooien maar doe morgen kippenvlees bij ... Ik hou het maar aan mijn citroensapdieet en sporten....:alleskomtgoed2:

January 29, 2013 om 14:58
Wat jammer dat het niet smaakte.Mag je alleen die groentesoep eten?of kun je ook uit andere soepen kiezen?er zal vast wel een heerlijke recept op internet zijn die wel lekker klinkt/uitziet,want iets eten wat je niet lekker vind hou je niet al te lang vol.Wat goed van je dat je bent gaan sporten ik begin volgende week weer met sporten en gezond eten ik hoor veel mensen hier op de site praten over het ziekenhuisdieet het is een crash dieet maar ik denk dat ik die wel een keer ga uitproberen wanneer ik minder moet werken.
January 29, 2013 om 16:00
Hey April
Ik heb me soep gered vandaag ik kon niet slapen gisteren vond het erg om een pot gezonde groenten soep weg te gooien ik heb vandaag 500 gram magere rundergehakt bij gezet wat extra kruiden het is heerlijk geworden
January 30, 2013 om 14:26
Hoi Dolga,

Het is ook zonde om het weg te gooien,maar gelukkig heb je het opsmaak kunnen brengen.Hopelijk vliegen je kilo's eraf met je soepdieet.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan