Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 7, 2013

Justmars woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 24.19).

Ha dames,

Inmiddels schommel ik tussen de 77 en 78. Ik ben inmiddels ook al voor de tweede keer dit jaar niet fit, dus ik eet gezond en maak de goede keuzes, maar verder gun ik mezelf af en toe wat lekkers en vooral veel rust. Ik denk dat mijn lichaam daar nu meer behoefte aan heeft dan mezelf afbeulen in het zwembad en hongerig blijven. De 74 komt straks vanzelf wel weer dichterbij. Sowieso door gezond eten en zoveel mogelijk bewegen.

Keep up the good work!

Groetjes!

February 7, 2013 om 04:33
Wat rot dat je je alweer niet 100% voelt... Klinkt verstandig om het stakke regime even te verwisselen voor regelmaat, rust en goede keuzes...

Hoop op snelle verbetering van je lijf, :)

Beterschap!

Irene
February 7, 2013 om 04:52
Hoi!
Balen dat je niet fit bent. Gewoon even rustig aan doen en gezond eten, dan kom je er wel. En je zit natuurlijk al op een gezond gewicht. Voor mij is het heel motiverend om jouw grafiek te bekijken, dat wil ik ook. :) Maar bij mij gaat het ook prima. Ik verwacht een 'klapper' deze week, in ieder geval een kilo eraf. Zo'n pauze blijkt wellicht toch wel goed te zijn, want ik val nu wel weer wat sneller af, en da's toch ook fijn!
Hopelijk voel je je snel weer beter!
liefs!
Onbekend
February 7, 2013 om 05:04
Goed op jezelf letten! Gezondheid is nu even belangrijker dan de cijfers op de weegschaal. Lekker veel sinaasappeltjes eten en dan hopelijk snel weer lekker fit :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan