Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 7, 2013

Pearl6 woog op het moment van schrijven 66.80 kg (bmi: 23.95).

Update Januari

Iedere maand een update neerschijven staat ook tussen het lijstje, dus start ik met mijn 1e update van de 12!
Ondertussen staat de teller op 47!
Welke zijn op het moment weg te schrappen?
 Nr. 4, meer bepaald, onder de 68kg, deze heb ik bereikt en hier ben ik heel blij mee! Nu dit behouden zodat dit voor altijd geschrapt kan blijven! Zowel op het vlak van voeding als sport ben ik naar de eenzijdige toer aan het opgaan, je zal zien dat ik zeer weinig varieer. Dit is nog een werkpuntje voor de komende maanden. Niet enkel hometrainen en hoepelen maar ook een keer andere sporten gaan beoefenen. Zo staat er nog in mijn lijstje dat ik graag 5km en daarna 10 km wil kunnen lopen. Met de voorbije winterdagen zag ik dit niet zitten. Ik ben nogal flauw op dat vlak. Een beetje regen of een pak sneeuw, dat houdt me al tegen om naar buiten te gaan! Dit moet en zal ook veranderen want er mag eigenlijk niets in de weg staan om niet te gaan sporten.
 Nr. 7, gezond BMI, dit is eigenlijk hetzelfde als de voorgaande, ik ben blij dat ik eindelijk terug bij de ‘gezonde’ populatie behoor, en niet meer bij het ‘overgewicht’ hoopje!

Ik heb geprobeerd al een beetje aan andere doelen te werken. Even een overzicht:
 Nr.5, een tekst neerschijven waarom ik wil afvallen. (er staan al enkele zinnetjes op papier…)
 Nr. 10, superfood! Ik ben naar een natuurwinkel geweest en daar heb ik granaatappelsap gekocht. Dus mijn eerste superfood is binnen! Wat vond ik er nu eigenlijk van? Ik vind granaatappel heel lekker, het is wel een heel geknoei vooraleer je deze kan opknabbelen maar het is een van mijn favoriete fruitjes (en vnl dan in de zomer). Nu granaatappelsap proeft echter vrij bitter. Dit maakt dat ik het wel lekker vind maar niet mijn lievelingsdrankje, begrijp je? Het is ook zeer geconcentreerd waardoor je er zeker wat extra water moet toevoegen.
 Nr.13, vind ik nog een moeilijke. Ik weet dat de norm >300 gram groenten per dag is maar >200 gram per dag vind ik geen gemakkelijke opgave. In de loop van het jaar hoop ik dat dit zeker een standaard word. Ik lust heel graag groenten maar ik verschiet steeds hoeveel groenten je op je bord moet leggen om aan de 200 – 300 gram te kopen. (Dat is bv. een hele hoop sla!) Ik ga dan ook proberen om tussendoor ook meer groentjes te eten (zoals wortel, komkommer,…)
 Nr. 26, Het ontspanningspotje is nog niet helemaal klaar! (= er zitten er nog maar 4 in) Maar ik heb al ééntje getrokken. En dat was… een zalig bad nemen met alles erop en eraan! Ik heb ervan genoten!


Dit is mijn update voor deze maand!
Eind februari komt de volgende!
Groetjes! Liefs

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan