Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 7, 2013

Tiptopje woog op het moment van schrijven 122.40 kg (bmi: 42.86).

zo ff een klein updatje van hier

mij koppie heeft de afgelopen anderhalfe week niet echt naar lijnen getsaan maar ik denk wel dat er wat af is want veel heb ik niet gegeten.
Het begon vorige week dinsdag nacht met weer hevige kolieken (pijnaanvallen )d epijn werd nu en dan even minder maar al met al heeft de het tot en met donderdag middag geduurt en de huisartsen zeiden dat eht gewoon erge maagpijn was waarschijnlijk door een maagwand onsteking dus medicijnen gekregen. pijn heeft de hele wek nog in lichte maten aangehouden op en aan trek had ik totaal niet en was ook bang om te eten want ik was bang dat ik daarna weer meer pijn zou krijgen. ik kreeg wel een verwijzing om een echo t elaten maken van mijn gal,altvleesklier enz enz.
Nou ben ik geen radiologe maar vandaag echo gehad en ff meegekeken op het scherm en volgens mij zaten er galstenen in mijn gal maar wat denk je ik krijg de uitslag pas volgende week woensdag pfff waarom moet dat zo lang duren ik bedoel ze zien het toch zo of er wat zit pfff word daar zo moe van .
dus lopen ook ff afgeschoven

grt

February 17, 2013 om 05:55
nou uitslag echo inmiddels gehad en ik heb een geiiriteerde galblaas met galstenen, resultaat afspraak met chirurg en ja hoor hij gaat er uit dus as woensdag afspraak met anesteshist en dan wachten op de oproep
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan