Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 7, 2013

Geschreven door LadyKaida

xx:tijger: Je weet: gewoon stug door blijven gaan:wolf1:

En ja hoor, ik kan mezelf hartelijk uitlachen met m'n bijna 7 kilo: ben weer helemaal omhoog naar nog maar net 6 kilo afgevallen. Ik hád het kunnen weten, want het was veel en veel te snel gegaan van 5 naar bijna 7 afgevallen. Zeker gezien het aantal kleine misstapjes in de afgelopen weken.

En wat gebeurt er dan: nét als ik er even extra hard aan trek en een paar dagen achter elkaar heel erg goed lijn omdat ik super gemotiveerd ben om naar een volle 7, bijna 8 kilo te gaan, nét op dat moment kom ik weer aan en sta ik vervolgens even stil.

Zou heel demotiverend kunnen zijn! Maar gelukkig kan ik erom lachen nu ik zie hoe het gaat. Ik heb nog steeds meer dan 2 weken om de resterende 2 kilo's af te vallen en heb gewoon goede hoop om dat te halen. Daarna een week op gewicht blijven en pas dan en niet eerder langzaam gaan voorbereiden op de volgende 4 kilo's.

Hoezo trek in wat lekkers: ik heb een overheerlijk stuk kipdijfilet op met een bijna net zo lekkere soep en als zoete verwennerij wat cranberriesap!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan