Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 7, 2013

Omnia1980 woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 29.38).

Hallo allemaal
Ik heb me eigenlijk pas net aangemeld hier.Ik hoop dat ik hier de stimulans en doorzettingsvermogen en vooral het allerbelangrijkste HET BEGIN!!!! het knopje om te draaien, om überhaupt te gaan starten met afvallen en te bewegen.
Zodra ik ga starten wil ik graag alles bijhouden qua voeding en beweging en hoop ik dat we na een tijdje al snel resultaat zullen zien en hartstikke trots op mezelf kan,mag en zal zijn.


mvg

February 7, 2013 om 16:51
Hoi, ik zag je dagboekje langskomen hier op de site, en dacht, ik reageer even. Je hebt ook nog helemaal geen buddies zag ik, bij deze, ben ik je eerste. Ik ben al een tijdje actief op de site, ben tussen 2009 en 2011 60 kilo afgevallen en ben daar helaas weer 30 van bijgekomen. Maar dat ga ik nu weer aanpakken met gezond eten, met een lekkere uitzondering hier en daar. Met gezond verstand en af en toe nee zeggen tegen mezelf kom ik er wel.
Hoe ga jij het aanpakken? Echt diëten of gewoon opletten en minder eten?
In ieder geval succes en gefeliciteerd met je besluit om beter voor jezelf te gaan zorgen.

Groetjes Alice

:aletje:
February 7, 2013, gewijzigd door Omnia1980 op February 7, 2013 om 17:44
Hoi Aletje
Wat leuk dat ik een reactie van je kreeg.Ik zit al zeker 2 jaar tegen mezelf te zeggen dat ik moet gaan beginnen met mijn levensstijl te veranderen maar steeds begin ik wel en zodra ik geen verbetering zie in gewicht kap ik meestal af.Ik woog vroeger altijd rond 65 kilo maar sinds mijn zwangerschappen kwam ik steeds bij en kreeg ik ze niet meer eraf.
Die goeie oude mooie tijd..........
Ik heb inmiddels 3 prachtkinderen maar ook een aantal kilo rijker(kreeg ik er gratis bij)

Nu is het moment aangebroken dat ik echt moet starten eigenlijk heb ik geen enkele reden om niet te kunnen starten.Ik heb eigenlijk van alles aangeschaft thuis een kettlebel,homtrainer,springtouw en de dvd van insanity.
Dus eigenlijk zou het gewoon moeten kunnen,toch?
Maar ja je weet ik vind steeds weer een reden om het uit te stellen, dan is het een verjaardag dan een vakantie enz.En van uitstel komt afstel.
Ik heb mezelf beloofd om volgende week maandag te gaan beginnen met meer te bewegen en op mijn voeding te letten.Ik begin nu weer met uitstellen tot maandag zie je wel?
Maar goed beter te laat dan helemaal niet.....
Veel succes verder met het verbeteren van onze leefstijl en ik hoop dat het dit jaar ons zal lukken.
Voor nu alvast welterusten iedereen en met frisse moed ertegenaan!!!
Onbekend
February 8, 2013 om 05:49
Ha Omnia,
we zijn nu buddies:). Samen gaan we ervoor. En gewoon direct starten met 1 ongezonde gewoonte af te leren. En voor de rest gewoon doorgaan met wat je al deed. Zo is de omslag niet zo groot. Als je dat om de 2 dagen doet (ongezonde dingen inruilen voor gezondere), ben je al een hele stap verder. En dan kan je de kalorieen in de gaten houden. Ikzelf vul dagelijks mijn eetdagboekje in. Dan houd ik het allemaal prima bij.
We spreken elkaar snel weer!:succes:
Onbekend
February 8, 2013 om 05:52
:eendoelvoorogen:
:genot:
:gewoondoen:
:goedzorgen:
February 8, 2013 om 16:13
Hoi Amal
Leuk!!!! kunnen we fijn van elkaar dingen leren en ideeen uitwisselen.
Dat is ook trouwens een goede ...fruit...dat eet ik ook veels te weinig dus dat kan ik ook proberen te veranderen en aan te werken.Een smoothie is een hele goede idee dan heb je meteen fruit en eventueel groente voor een dag al fijn binnen gehad!!
Zo te horen ben jij best goed op gang,knap hoor.doorzetten!!!
February 8, 2013 om 16:56
Hoi ben ik weer.Ik ben nog niet echt gestart met bewegen maar ik probeer wel alvast op mijn voeding te letten.
Ik probeer mezelf er langzaamaan te laten wennen.alhoewel ik heb gisteren en vandaag toch even lekker gefietst samen met mijn dochtertje.
Alle beetjes helpen zal ik maar zeggen.
Het voornaamste is in ieder geval dat ik er wel mee bezig ben en vanaf volgende week ga ik er echt volop tegenaan.
Dus tot die tijd gewoon lekker doorgaan en mijn lichaam er aan laten wennen dat ik nu echt ga starten en dat ik het echt helemaal gehad heb.
Onbekend
February 11, 2013 om 04:18
Ha Omnia,
Hoe gaat het met jeeeeeeeee?
February 14, 2013 om 02:38
Goedemorgen,
Zag dat je mij gevolgd hebt. We hebben ongeveer hetzelfde verhaal. Hoop hier ook veel steun te vinden. Vooral wanneer ik moe ben vind ik het moeilijk of als ik alleen ben. Wil jij ook heel veel succes wensen en laat maar weten wanneer ik iets kan doen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan