Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 13, 2013

Vermillion woog op het moment van schrijven 98.60 kg (bmi: 34.12).

Na een paar dagen carnaval ben ik eindelijk weer terug uit Maastricht! Er is niks erger dan een treinreis van 3 uur als je een kater hebt, aaah. Vooral met een koffer die net zo groot is als jijzelf met 30 kilo aan spullen erin.

We hebben ontzettend ongezond gedaan vrees ik. Ik drink tegenwoordig geen wijn meer omdat ik er ziek van word. Dat betekent dat ik in plaats daarvan Coebergh (met cola, ai ai), Safari of Licor 43 neem. Echte calorieënbommetjes dus. Daarnaast hebben we als avondeten telkens pizza of patat genomen. Op de terugweg van de kroeg naar huis kwamen we ook nog eens langs kraampjes en daar haalde ik standaard een portie kibbeling. Dat is misschien iets minder slecht dan het broodje hamburger dat mijn vriendin kocht, maar veel zal het niet schelen.

Ik merk nu trouwens wel dat ik weer motivatie heb om morgen opnieuw te beginnen met gezond eten en bewegen! Ik heb zin in sla na al die vette happen ;)

February 13, 2013 om 15:47
Ehmmm, als je ongezonds eet is het niet heel erg zo'n ramp! Als je het maar ik kleine porties deed... En ik ken het drank!! Ik drink ook heel snel weg, tot mijn geld op is na het uitgaan, vaak die zoete-sinaas drankjes, heerlijk! Gelukkig ben ik niet van de wijn.

Heeel veel succes met morgen with your healty-lifestyle :).

En samen gaan we ervoor!! (Overigens heb ik gereageerd op je berichtje op mijn dagboekberichtje).
Heb jij nooit de drang om heel veel te eten? Ik heb dat wel! Als ik eenmaal begin met ongezond kan het niet meer stoppen en eet ik makkelijk elke uur iets ongezonds, chocolade, croissants etc. Want ik zou het echt niet kunnen houden op een x vette hap!

Bij mij is het: of helemaal gezond of helemaal niet.

Liefs en kusjes!!
Onbekend
February 20, 2013 om 04:34
Hoe gaat het nu met je?
Xxx anna
Onbekend
February 27, 2013 om 04:53
Laat je nog wat horen???
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan