Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 19, 2013

Ingrid70kilo woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 31.03).

Hallo allemaal,
Daar ben ik weer, het gaat nog steeds lekker! Vandaag zelfs weer een leuk resultaat op de weegschaal, daar word ik toch altijd vrolijk van. Morgenavond weer wegen op de sportschool, dus hoop dat ook daar een resultaat te melden is.
Volgende week dinsdag heb ik dan weer een tussenmeting qua gewicht, vetpercentage en buikomtrek, daar ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar.
Het sporten gaat nog steeds goed, ik merk dat ik de gewichten behoorlijk kan opvoeren en dat het cardio me ook steeds makkelijker afgaat.
Het is nu vooral een kwestie van volhouden en ik merk dat dat voor mij het moeilijkste is, het is nog zo'n lange weg te gaan! Ik heb nu voor mezelf maar een subdoelstelling gezet en dat is onder de 80! Daarvoor zit nog een ander klein succesje en dat is de BMI onder de 30!
Volgens het afslankplan bereik ik de 79 op 22 maart! let's hope so.
groet,
I.

February 19, 2013 om 12:45
Je gaat echt lekker zeg! Goed hoor. Vind het knap van je dat je het op deze manier doet. De 80 is zeker haalbaar.
Groetjes,
:teigetje78:
February 20, 2013 om 15:01
Hoi,
Je zit ook alweer onder de 83. Mooi zo. Gaf de weegschaal in de sportschool het ook aan vandaag? Gewicht alleen zegt niet alles, buikomtrek is ook altijd een goede graadmeter, je merkt het ook wel aan je kleding. En met kleine stappen en doelstellingen kom je er ook. Leuk dat je ook al zo snel merkt dat je conditie beter wordt. Dan voel je jezelf immers ook veel fitter. Houd vol! Ga zo door!
Groetjes :donald:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan