Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 19, 2013

Nulukthetme woog op het moment van schrijven 111.70 kg (bmi: 39.58).

Dag 9

En dan gaat het gisteren toch weer mis. De dag waarop ik de gezonde draad weer op ging pakken, eet ik teveel en te ongezond, en snoep ik ook nog teveel. Ik moet hier echt wat aan veranderen, anders zal het nooit goed komen. Ik heb net de Obese van afgelopen zondag terug gekeken, en het is wel erg confronterend. Zo erg als het bij hen is, is het bij mij niet. Maar ik ben wel op dezelfde manier met eten bezig, en dat moet gewoon echt veranderen. Net als Amanda ben ik nog maar 25, en zou het leven nog moeten beginnen. Ik word niet zo in mijn leven belemmerd zoals bij haar in het begin, maar om nou te zeggen dat ik leef, nee. Ik wil ook weer vrolijk en stralend worden en genieten van het leven. Dat moet toch ook voor mij weg gelegd zijn? Ook ik ga wat tandjes bijzetten, anders kom ik er gewoon niet.

Onbekend
February 20, 2013 om 13:52
Hou je misschien ook van fruit?
Ook daar kun je lekker van snoepen, maar is altijd beter natuurlijk.
Vind zelf de sinasappels op het moment heerlijk en heb ook aardbeien gehaald, snij ze in kleine stukjes en zo heb je een heerlijke traktatie, ziet er leuk uit in een schaaltje, glas water erbij en hoppa, gezond gesnoept!
Maar om nou te zeggen dat je vrolijk en stralend wordt als je slank bent is me ook wat. Hoop dat je nu ook een beetje tevreden met jezelf bent, je bent er immers mee bezig, alle goede dingen komen langzaam, dus met je lijn komt het ook wel goed. Gewoon doorgaan, een keertje wat minder, dan de volgende dag weer beter, succes meid!
Onbekend
February 22, 2013 om 08:38
Had gister nog een reactie bij je geschreven, maar toen viel de site uit of zoiets, is dus niet geplaatst. Vroeg me af nu je op dag 11 of 12 zit dat het je al wat beter afgaat? En anders misschien iets rustiger aandoen zodat je het wel volhoudt. Wens je in ieder geval veel succes, het gaat je lukken.
Onbekend
February 26, 2013 om 07:10
Kom even zien hoe het met je gaat, hopelijk goed.
Hier gaat het wel redelijk, afgelopen weekend 's avonds niet, maar vooruit, gister weer goed opgepakt. Ben veel aan het water drinken, hoop dat dat ook een beetje helpt.
Onbekend
March 3, 2013 om 10:10
He hoi, tijdje niets van je gehoord....gaat het nog?
Kom op meid, samen staan we sterk!
Anders morgen weer beginnen? Of nu?
Onbekend
March 8, 2013 om 08:48
Ben je nog bezig of heb je de moed opgegeven?
Kom op, je kan altijd weer opnieuw beginnen meid, alles wat je er nu bij eet, moet er straks ook weer af.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan