Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 19, 2013

LO1236 woog op het moment van schrijven 80.50 kg (bmi: 24.57).

Zo, een weekendje vrij en ruim 2,5 kilo er op. Nu moet ik ook toegeven dat vrij ook totaal los was. Van snoep naar chips, van koek naar wijn, van brood naar beschuit. Pannekoeken en patat. Tja, dan mag ik ook niet klagen. Ik heb genoten!! Het kan er ook zi weer af zijn, dus vandaag maar eens aan de fruit en kwark zoals mam dat doet. Even avondeten overslaan. Komt goed. Ineens ben ik over de doelstellingslijn heen. Dat geeft een stimulans! Wil nog steeds op 21 maart 76 kilo zijn. Zeker op 6 april, want dan ga ik met mam shoppen! Nu eerst naar kids city met de kinderen en twee andere gezinnen. Wordt vast gezellig. Helaas geen pataje met snack voor mij :(

February 19, 2013 om 04:21
Ach, dat komt wel weer goed. Inderdaad, even heftig aan de kwark (en dat lekker vinden) en vandaag snoep en koek dat je aangeboden wordt afslaan en de kilo's die je er in 3 dagen opgegeten hebt ben je ook in 3 dagen weer kwijt. Misschien wel eerder.
Veel plezier vandaag.
Kussies,
mama
Onbekend
February 19, 2013 om 04:38
Misschien kun je wat anders mee nemen? Zodat je even goed nog wat lekkers te eten heb? Ik zit nu aan een heerlijk bakje met druiven. Mjammie! Gezond en lekker!
Misschien een idee??

Kom op hoor! Die 2.5 kg gaan er wel weer af. De volhouder wint!

Xxx Anna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan