Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 19, 2013

Eekhoorn83 woog op het moment van schrijven 102.60 kg (bmi: 34.28).

Hallootjes :-)
Weer ff geleden,maar ben dr nog hihi.
Weekend was prut met peren...tja steeds dat weekend.
Dan mag ik wat lekkers....wat lekkers!! Die knop gaat om en vreet vervolgens van alles lekkers grrrrr
En daarna kan ik me dus niet meer in de hand houden.
Maar eetnvreet al veel minder als eerst...voorheen hele dagen lang elke dag...nu kan ik me inhouden tot het weekend dus ben eer van overtuigd dat ik het ooit helemaal onder controle kriijgt.
Veel stress en dan ga ik vreten.
Nu zit ik lekker op de slaapkamer aan mijn bureau met mn hobby spullen.
Lekker freubelen met lint,kralen etc....heel lang geen zin in gehad maar nu heerlijk hrt zonnetje in mn gezicht...glas water en gaan met die banaan...uhhhm kralen.
Wat opdrachtjes voor sleutelhangers ..heerlijk!!!
Vanmorgen naar kruidvat geweest,kadootje kopen,maar waarom is decchocolade daar zoooo goedkoop??ben sago de winkel uit gelopen als eein kind dat ik niks mag kopen...tis toch te belachelijk voor woorden.
Denk dat het weer mn maandelijkse dingetje eraan zit te komen :-(
Of het lijntje weer naar benee gaat weet ik niet...probeer me weer niet meer te wegen tot vrijdag.

Zaterdag een sas dag....ik ga met mijn lieve vriendinnetje naar de huishoudbeurs!! En heb er toch zin in!!!

Net 2 sneetjes lijnbrood bij de bakker gekocht.
Verl minder koolhydraten en stilt lekkere trek....ben benieuwd ;-) kvond het best te eten.

Nou ik ga weer verder freubelen lieve buddys.

Dikke kuss van eekhoorntje

February 19, 2013 om 09:23
He lieve buddy!

Je hebt dus een uitdagende weekend achter de rug. Dat vind ik zelf een van de moeilijkste dingen van afvallen. Over het algemeen zijn de zinninge dieeten best te doen, totdat............het weekend aanbreekt, visite komt, je zelf op bezoek gaat, of een weekendje weg zoals ik net, noem maar op. Tja voor een ieder is het totdat-moment weer wat anders en het kost een hoop energie om die dingen te overwinnen. Ik vond het zo grappig hoe je de winkel weer sago uitliep van hoe goedkoop de chocholade was. Misschien een idee voor onze overheid om accijns te gaan heffen over chocholade?:-D Ik ken dat wel hoor, het gevoel dat je wat ontnomen wordt. Je mag dan geen chocholade, friet of wat het ook zij. Bij mij helpt het als ik de knop omzet naar, ik mag het wel, maar wil het niet omdat het niet goed voor mijn doel is. (Dus als ik het wil, mag ik het. Maar ik wil niet want dan haal ik mijn doel niet)Dat is de enigste manier mij dan helpt om het vol te houden. Dat doe ik dan ook, maar zodra ik weer in de "ik mag dat niet"-stand ga dan gaat het mis. Dat moet ik mijzelf herhaaldelijk herinneren. Mocht je mij erop betrappen onmiddelijk mij weer eraan herinneren.Ben namelijk een beetje vergeetachtig op dat gebied :)

En freubelen helpt. Leuk zo lekker ontspannen bezig zijn. Veel plezier bij de huishoudbeurs! En o ja, ook nog gefeliciteerd met je 10de huwelijksfeest. Dat zijn leuke dingen! Heel :veelsucces: in deze afvalweek.

:groetjes2: :m:agriena
Onbekend
February 19, 2013 om 11:45
Ja, die gewoontes zijn zooooooo irritant. Ik heb het ook hoor, de grootste moeite in de weekenden. Daar 'hoort' gewoon iets lekkers bij. Dat heeft ook wel even geduurd, voordat dat idee anders ingevuld ging worden. Inmiddels wel gelukt!
En leuk vooruitzicht heb je dit weekend! geniet er lekker van!
February 19, 2013 om 15:34
oewww oeww foto foto dol op hebbedingetjes :p
February 19, 2013 om 16:47
Ik maak kettingen,armbanden,sleutelhangers, boekenleggers Scam :-)

Ben blij dat ik niet de enige ben die moeite heeft met de weekenden.
Ik mag ook wel wat lekkers van mezelf natuurlijk, maar ik sla er nog in door, dat is fout.
En ik kan op een verjaardag wel alleen een stukje taart doen en dan op mn tenen lopen om niks meer te pakken...maar thuis komt dat er toch uit en dan eet ik veel te veel en veel te lekker.
Ik ben dan ook degene die naar de winkel gaat, misschien moet daar verandering in komen hihi.

Ik hou mezelf heel vaak mn doel voor ogen....ik wil me graag goed voelen en ik weet dat als ik chocolade eet dat ik erna weer geen energie heb en futloos ben...en zonder heb ik energie en voel ik me heerlijk ...WAAROM EET IK HET DAN NOG???? die vraag stel ik mezelf heeeeeel vaak, maar ik krijg er geen antwoord op.

Maar ja we gaan vrolijk verder en ik ben weeeeer benieuwd naar het weegschaalmoment een vrijdag morgen :bigsmile: komt vast een keer goed met mij :haha:

:geloofinmezelf::mezelfaaiovermijnbol:

kuzzzz eekhoorn
Onbekend
February 20, 2013 om 02:43
Hihihihihi je haalt het ook nog zelf in huis... whoehahahaha! Kijk, dat is voor mij een van de redenen om maar EEN keer per week de boodschappen te halen. Te veel verleidingen op precies de ongunstige momenten, waardoor ik met veel meer terug kom dan me lief is. Nee, donderdagavond en dan alles voor de hele week. Scheelt een berg! HAHAHAHAHA. En kilo`s, gniffel.
Onbekend
February 20, 2013 om 06:51
Pfff.. echt herkenbaar joh! Ik kom nooit lichter uit een weekend. Altijd is er dan weer gewicht bij gekomen. Zo irritant! En ja ik herken ook de drang naar suiker. Eenmaal iets van suiker gegeten en ik blijf eten. Het is gewoon echt een verslaving. Als ik een tijd geen suiker heb gehad, dan heb ik meteen minder zin erin, maar als ik dan een hapje heb gehad dan is mijn grens ook weg en blijf ik (vr)eten. Maar ik herken ook de winst die je hebt gemaakt. Voordat ik mij had voorgenomen dat mijn gewicht omlaag moest, at ik elke dag wel ongezond. Het was meer uitzondering als ik een dag geen zoetig iets had gegeten. Nu merk ik dat het meer uitzondering is als ik wel iets lekkers pak. Dus al met al komen we er wel!

Heel veel succes. Ik weet dat je het kunt. Net zoals ik weet dat ik het kan! Samen gaan we deze strijd winnen!
February 20, 2013 om 07:52
Inderdaad ...die suiker verslaving.
Maar we hebben het beiden zoveel verminderd...komt goed met ons!!!

Tja muis ik kan soms de drang om zelf naar de winkel gaan ook niet weerstaan... en wij hebben de jumbo en aldi en kruidvat op een paar meter 100 meter lopen bij mij vandaan.

tis en blijft een strijd.. langzaam aan zakt het gewicht.
we houden moed!!! hihihihi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan