Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 19, 2013

Anoniemxx woog op het moment van schrijven 84.00 kg (bmi: 28.07).

Het is echt een baaldag. Niet qua eten, maar ik voel me zo depressief, en ik heb nergens zin in. Alleen in chocolade, en niet zo'n beetje ook. Ik probeer hier niet aan toe te geven, en nee... een beetje werkt niet voor mij, al ik een beetje neem, neem ik al snel een hele 250 tot 300 gram reep praliné. Dan ben ik misselijk. En dat wil ik niet!! Ik heb net gegeten en ook even gedoucht, wil dat deze dag voorbij gaat... en ja ik heb wel wat teveel gegeten, maar gelukkig is dit gewoon gezond maaaar.... ik moet nu eigenlijk leren want ik heb overmorgen een examen wat ik nog moet inhalen, pfff. En wat denk je? Geen concentratie.

Ik heb berekend dat mijn dagbehoefte ongeveer 2200 kcal is. Het is mogelijk met een bepaalde calorieën, dat ik binnen een maand 4 kilo vetverlies heb. Er zit natuurlijk wat vocht bij, maar dat reken ik er niet bij. Maar binnen vier maanden... vier lange maanden kan ik 16 kilo kwijt zijn. Dan zit ik mooi op de 68 kilo. Een killer bikini-body heb ik dan net niet, scheelt 4 kilo nog, maar het is tenminste een acceptabele lichaam. Een normaal meisjes lichaam die een gemiddeld meisje heeft. Dat killer-body werk ik dan wel in de vakantie aan. Dat is het lichaam wat ik een half jaar terug had, op mijn profielfoto. Ze zeggen wel eens, hoe lang het duurde voordat je het er aan at, hoe lang het duurt voordat je het afvalt... nou dan zou ik het toch moeten halen!! 36 kilo heb ik er aan gewerkt in een half jaar, dus ik zou best in 4 maanden weer 20 kilo kunnen afvallen. Maar volgens die berekening van net, kan ik dus 16 kilo vetverlies afvallen in 4 maanden tijd.

Vandaag heb ik wel mooi 25 trappen gelopen, en een uur gewandeld. Dus de beweging zit er wel in. Het meest positieve nieuws van vandaag. Nu, BACK to the books en proberen te leren.

Wat lucht zo'n dagboekbericht toch op!! Hebben jullie dat ook? En hoe gaat het met mijn lieve afvalmaatjes?

February 20, 2013, gewijzigd door Anoniemxx op February 20, 2013 om 13:12
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan