Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 19, 2013

HannaSophie woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 29.20).

Hier weer even een berichtje van mij. Thx voor jullie reacties, het gaat wel oké met mij. Met afvallen niet maar ik heb ook niet mijn best gedaan. Gewoon gezond eten en sporten lukt mij niet. Bij mij is het altijd het ene of het andere uiterste, óf ik ga er helemaal voor of precies het tegenovergestelde. Dat geldt voor mij op alle vlakken: afvallen, relatie, werk, ambities, hobby's, vrienden, etc. En als het dan weer eens niet lukt ben ik er helemaal kapot van en vind ik mezelf niets waard. Nu sta ik weer op zo'n punt dat ik het dik zijn weer helemaal beu ben en het liefst nooit meer iets zou eten. Maar dat is natuurlijk ook geen optie, ik weet niet meer hoe ik het moet doen. Ik kan wel weer één of ander dieet proberen en daar helemaal in opgaan en de hele dag mee bezig zijn, maar hoe moet het dan daarna? Zolang ik geen middenweg kan vinden heeft dat dieet toch geen zin want dan val ik daarna toch weer terug in mijn oude patroon. Ik zit gewoon vast. En ik wil dat heel graag veranderen zodat het op alle vlakken beter gaat, maar ik weet niet hoe. Maar vandaag neem ik maar genoegen met het feit dat ik me dit gerealiseerd heb, dat is tenminste iets.

Onbekend
February 19, 2013 om 16:08
Och het valt bij jou allemaal niet mee zo te lezen/
En van het een komt meestal het ander.
Als je hoofd er niet klaar voor is dan zal het moelijk blijven.
De geest is wel gewillig maar het vlees is zwak.
Probeer in het reine met jerzelf te komen en denk erom he niet meer denken dat je niets waard ben dat mag niet. :no:
OOk jij bent alles waard wat goed is en zoals je bent. Iedereen is uniek.

Je krijgt van mij een :kussie: en een :bosroderozen:
February 20, 2013 om 01:28
Hey meisje... jouw verhaal is erg herkenbaar voor me. Bij mij was het ook altijd alles of niets qua eten en dus ook al heel wat diëten achter de rug hier. Tot ik dat zoals jij besefte dat dat helemaal geen zin heeft, en ik dus echt voor het gezond eten wou gaan (wat met vallen en opstaan gebeurt) Maar misschien kan je je inzetten voor 100% gezond, en dit als een dieet beschouwen? Bv geen snoep/koekjes/chips of wat je zondes ook zijn eten maar die vervangen door groenten & fruit?
Ik herken ook enorm je frustraties en je zelfbeeld... is bij mij niet anders, maar jij bent toch niks minder waard omdat het afvallen niet lukt hé, kop op. Het wordt binnenkort lente en erna zomer, probeer het knopje nu nog om te draaien zodat je tegen dan toch beter in je vel loopt (zonder mss een bepaald en misschien onmogelijk gewicht voor ogen te hebben tegen dan, elke kilo eraf is een kilo in de goeie richting.
Ik duim voor je!
Heel dikke knuffel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan