Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 2, 2013

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 95.90 kg (bmi: 31.31).

10/3 :update: 99,3 kg. We zijn weer thuis. 4 kg erbij in een week. Die gaan er ook in een week weer af. Woensdag ben ik nog wel jarig, maar moet ik dan taart eten? Misschien een klein stukje, maar dat zie ik dan wel weer.

8/3 :update: 99,9 kg. Nog 1 ons tot de magische grens. Nu nog aan de apfelstrudel en morgen naar huis. Terug naar de kwark en frisdrank.

7/3 :update: 90,0 kg. Oh jee, dat moet 99 kg zijn. Beetje minder, laten we het daarop houden. We hebben weer een prachtige dag gehad. Zoon en echtgenoot hebben een parasailingsprong of vlucht gemaakt. Hartstikke leuk. Het was het verjaarskado van onze zoon voor zijn vader. Morgen alweer onze laatste dag in Oostenrijk. Een paardenrit (in de koets) is gepland en eten in een restaurant in het bos. Verder van kroegie naar kroegie.

6/3 :update: 99,8 kg. 4 kg erop in 4 dagen. Om niet goed van te worden. Nu kan ik 2 dingen doen, helemaal terug naar af of tot zaterdag gewoon meedoen met de groep. Ik kies voor dat laatste en ga daarna op de kwark tot de kilo's zijn verdwenen. Ik heb een plaspilletje genomen vanmorgen. Dat wordt van wc naar wc vandaag. Ik moet er wat voor over hebben....

5/3 :update: 98,1 kg. 3 dagen Oostenrijk en nog geen apfelstrudel gehad. Om moedeloos van te worden.

3/3 :update: 95.3 kg. Toch weer wat kwijt. Maar het is nu al avond en als ik aan vandaag denk zal het morgen wel minder goed uitvallen. Ik doe nl. helemaal mee met de groep, hier in Oostenrijk. En nu heeft een van ons een heleboel paaseitjes meegenomen. Puur, melk en wit. En laat ik daar nu helemaal de val op krijgen. Verder gaat het prima hier. We hebben een heel mooi appartement direct in het centrum van Westendorf, Oostenrijk. We wandelen zo naar de liften en de sneeuw. Prima stemming, heel gezellig. Ook de apres ski met luidkeels gezongen schlagers lukt aardig. Zelfs mijn man kijkt relaxt.
Morgen weer op de weegschaal. En zo elke ochtend. Dat ik later niet kan zeggen: ik wist het niet.
:gekelogtenberg:

2/3 95,9 kg. Vertrek 6.00 uur richting Oostenrijk. Weegschaal in de koffer. Geen overbodige luxe, want ik was zwaarder na het etentje gisteren. Ik ga genieten van de vakantie en vooral de kleinkinderen. Maar dat betekent niet dat ik veel moet eten! De kwark is ingepakt en de XL/S ook. We zien wel hoe het gaat.
Succes allemaal deze week!
:gekelogtenberg:

March 2, 2013 om 11:08
Vergeet niet om ook te genieten! Je beweegt ook meer! Zo vaak ga je niet op wintersport!
March 3, 2013 om 15:53
Klinkt gezellig daar!!
Eitjes ver uit de buurt zetten Geke....zou zo zonde zijn van je kilo's !!!
March 3, 2013 om 18:17
Leuk Westendorf! Ben ik geweest toen ik nog vrijgezel was.Gerodeld met vooraf heerlijke Jägertee. Voel je geen enkele hobbel!
Veel plezier!
:groetjes: Lia
March 4, 2013 om 04:29
Gewoon genieten Géke. En daarna weer oppakken.
March 6, 2013 om 03:16
Het is even niet anders, maar in 4 dagen ben je echt geen 4 kilo aangekomen, dan zou je 4 x 7700 kcal extra hebben gegeten, laat dat een geruststellinjg zijn. Nu maar genieten en straks weer aan de slag met de lijn. Voor alles is een tijd.
March 6, 2013 om 04:03
Hallo Géke,
Het zijn maar, in je eigen woorden, losse kilo's. Die zijn er zo weer af.
Nog een fijne vakantie.
Onbekend
March 7, 2013 om 13:39
Hey Geke ,
Je bent aan het genieten,en de aangekomen kilo' s vliegen er weer af, naderhand
Heerlijk toch? Komt helemaal weer goed.
Liefs en groetjes, Jantje
Geniet maar lekker .
March 8, 2013 om 06:37
Veel plezier nog het laatste dagje, goede reis terug !!!!!
March 8, 2013 om 12:00
Hé, ik zie het nu ook, wij schelen 4 dagen, wat grappig. Ik neem ook altijd de weegschaal mee op vakantie. ik denk dan dat het helpt, maar mijn gewicht schiet toch altijd omhoog, maar het is altijd weer gelukt om bij thuiskomst het er weer af te krijgen. Dus succes komende week, behalve op woensdag :grinnik:
March 8, 2013 om 12:22
Je kunt goed afvallen maar ook aankomen volgende week maar weer in de pas lopen.

March 8, 2013 om 17:33
Hallo Geke,
Goede reis naar huis!
Je zit al vol goede voornemens,dus dat gaat weer goed komen. :komtgoed:
Dat er zo snel weer kilo's aanzitten is frustrerend,maar ik heb dat ook.Mijn buurvrouw komt dan altijd met: We hebben levenslang! en dan kan ik wel op haar schieten,maar het is wel zo.Maar je hebt er wel van genoten en dat is de hoofdzaak.
Maar......we krijgen het lijntje naar beneden!!!
De AH is bij ons ook op zondag open! Kan je gelijk je kwark halen :grapje:

:groetjes:Lia
March 10, 2013 om 05:25
Hallo Géke,
Gewoon volgende week goed beginnen dan zijn de kilo's er zo weer af.
Hier gaat het gek genoeg goed. Ik ben nu 6 kilo in 3 weken afgevallen. En dat ondanks alle complicaties na de operatie van mijn man. En het gaat nog steeds niet naar wens. Uiteindelijk komt het goed, maar er is veel tijd en geduld nodig.
Fijne zondag en :zethemop:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan