Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 2, 2013

Anoniemxx woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 28.73).

Niet te geloven. Na 2 dagen een eetbui gehad te hebben, ben ik 5 kilo aangekomen! Die 8 kilo die ik verloren was, zijn nu nog maar 3. En nee!!! Het is geen vocht. Het is letterlijk vetmassa. Mijn gezicht is boller, mijn armen zijn voller, en die mooie jurk die ik bijna paste, ik hoefde alleen maar de rits van boven dicht te doen, kan ik niet eens meer omhoog heisen. HELP

Die eetbuien moeten stoppen. Zeker omdat ik een trage schildklier heb. Ik kom makkelijk 5 kilo aan in 2 dagen. Die eetbuien heb ik niet alleen in de avond, ook in de ochtend, middag én avond. Heel de dag door, als ik niks te doen heb.

Vandaag heb ik al zo'n 3.000 kcal op, om half 5 's ochtend. Ja heel vroeg, maar ik stond gewoon gehynotiseerd op. Om te eten. Nu zal ik niks meer eten, omdat vroeger een therapeut tegen mij heeft gezegd, als je genoeg hebt gegeten in de ochtend/middag qua energie, is het in de avond overbodig.

Vanaf morgen ga ik gewoon 1000-1200 kcal doen, cambrige is mij te lastig...

Liefs en kusjes!!

March 2, 2013 om 06:06
Heej,

Wat vervelend die eetbuien zeg. Helaas heb ik niet echt een trucje om te delen om die buien tegen te gaan.
In ieder geval veel succes bij het cambridge dieet, you can do it!!

Liefs, Ilse
Onbekend
March 2, 2013 om 07:47
Vervelend zeg dat je ook maar zo weinig mag eten om op gewicht te blijven. Heb je ook medicijnen voor je schildklier? Misschien helpt dat en je zou kunnen kijken naar afvalpillen die je eetlust wat onderdrukken. Maar geloof me ook vocht laat je boller lijken. Probeer anders eerst eens 1000 calorieen en kijk over een week wat er dan echt aan vet aan zit. Want anders ga je echt te hard crashen en vergroot je de kans op eetbuien. Ook 500 is weinig als je maar 1200 mag.

:vallenopstaan:
Onbekend
March 3, 2013 om 06:28
Hey,

Ik weet dat medicijnen voor de schildklier wel een goede invloed op je gewicht kunnen hebben. Ik gebruik nu zelf om wat meer vet te verbranden http://www.detuinen.nl/x-trine-super-green-tea-fat-burner-poeder.html/ bij de kruidvat of trekpleister is dit nog wel eens in de aanbieding. Dan heb je het voor 5 of 6 euro. Ik weet niet of het echt werkt maar ik val nu opeens, nu ik daar elke dag 2 glazen van drink, wel snel af.

Verder zou je van kruidvat of trekpleister wel iets van chroom kunnen proberen of iets anders wat de eetlust wat afremt. Kost meestal niet meer dan 5 euro.

You can do it!

:bestemming:
Onbekend
March 3, 2013 om 14:04
Hey lieve meid,

fijn dat we buddies zijn...kunnen we elkaar motiveren!
Wat vervelend van je eetbuien, en dan bijna weer al die kilo's er terug aan, ik begrijp je best als je ervan baalt...hopelijk voel je je goed bij cambridge en helpt het je goed...dan ben je weer vertrokken hé...

Ik geloof in jou !!!
:knuffel2:

Ellebel

Ellebel
Onbekend
March 3, 2013 om 15:28
Hey goed bezig zeg! Maar 1000 kcal vandaag! Je kan het wel!
Iets voor meer energie is inderdaad ook wel een goed hulpmiddel. Moet je alleen wel oppassen dat je dat niet te laat op een dag nog neemt want genoeg en goed slapen is ook belangrijk.

Ik zal laten weten of die fatburner echt goed helpt. Waarschijnlijk val ik even tijdelijk snel af. Grote kans dat ik komende week gewoon weer stil sta. En ach dit mocht er ook wel even weer snel af gaan ;)

Samen komen er wel!

:doittogether:
Onbekend
March 4, 2013 om 03:46
Jeetje, wat lijkt me dat vervelend.
Ik kan me voorstellen dat het heel erg frustrerend is.
Verdiep je de komende week eens intensief in een aantal dieeten en probeer te vinden welke het beste bij je past. Misschien moet je eerst een paar uitproberen voor je de goede hebt gevonden. maar ook voor jou moet het toch ergens gaan lukken???

Ik hoop dat het de afgelopen twee dagen beter is gegaan.
Onbekend
March 5, 2013 om 18:21
Ben trots op je!! Dat wou ik je even laten weten.
Je zit al weer bijna op de 80 kilo.
Volhouden meid! je kan het dat weet ik zeker! Nu moet je het jezelf nog bewijzen dat je de eetbuien niet nodig hebt.

:geloofinjou:
March 7, 2013 om 06:31
Haai meis,
Hoe gaat het nou? Je volgende doel, 79 kilo, is weer wat meer in zicht! Goed hoor.
Geniet van deze donderdag.
Liefs, Ilse.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan