Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 2, 2013

Mariska19 woog op het moment van schrijven 90.90 kg (bmi: 28.69).

Pfff veeeeeeeel te veel tussendoortjes! En ook heeeele slechte tussendoortjes! pff baal wel echt! Tgaat echt verkeerd kheb mezelf bijna nie in de hand echt kut ik baal verschrikkelijk. Als ik 's avonds denk ik ga morge dit of dat ete en echt beginne, ben ik dat 's ochtends al vergete baal daar ook echt van maar het gaat zo automatisch! Ik moet echt veranderen..

Onbekend
March 3, 2013 om 06:20
Dat is altijd lastig.. Ik heb dat ook nog regelmatig en ik ben al een jaar bezig ik denk dat dat toch altijd ook wel zal blijven.. maar het beste wat we dan kunnen doen is niet opgeven. Mij motiveert het altijd om op youtube of programma gemist programma's over afvallen terug te kijken. Misschien helpt dat voor jou ook.. of naar bepaalde foto's kijken.

Ik heb altijd dat ik savonsd denk ooh morgen moet ik echt weer normaal eten en dan begint het goed tot het avond eten en dan sla ik weer door haha.. Nu heb ik ook moeite met het oppakken want als ik me weer heb laten gaan dan moet ik letterlijk afkicken van al dat lekkere eten.. en heb er ook de heledag zin in.
Succes je kunt het !

Liefs
March 3, 2013 om 06:26
probeer zoweing mogelijk van die hele lekkere dingen in
huis te halen danten kun je het ook niet eten.
maak savonds al je tussendoortjes en je brood
voor de dag klaar met broefjes met tijden er op.
dan heb je meer hou vast!!!

gr annelies
March 3, 2013 om 16:07
Het probleem is dat ik bij mijn ouders woon, die gaan echt nie voor mij alle slechte dingen uit huis halen de kastjes liggen vol :( Het helpt mij idd wel om naar o.a. Obese te kijken. En ook kijk is wel eens naar foto's van sixpacks haha. Ik moet het gewoon doen. Morgen kan ik weer naar de sportschool, en dan hopelijk donderdag ook, had een afspraak maar moet naar de oogarts dus dat gaat voor natuurlijk maar hopelijk kan ik fitniss naar 's ochtends verzetten :) Als ik klaar ben bij de Fisio kan ik hopelijk gewoon voor mezelf onbeperkt gaan sporten.
Het is ook jammer want het aanrecht ligt altijd vol met koekjes, of chocolade omdat me vader suikerziekte heeft die eet best veel tussendoor enzo. Maar het maakt het mij er niet makkelijker op. Het moet maar gewoon, ik zal toch die knop om moeten zetten en de verleidingen kunnen weerstaan want als ik ergens anders kom waar het voor het pakken ligt moet ik er ook kunnen afblijven :)
Heel veel succes!! En bedankt voor jullie reactie!! :D
xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan