Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

crosstrainer ervaringen?

Geplaatst door Kjoetiepaai op May 15, 2008 om 03:09

May 15, 2008 om 03:09
Hallo,

Ik wil graag een crosstrainer aanschaffen voor mijn vakantiegeld. Natuurlijk wil ik een goede, maar hij hoeft geen 1000 euro te kosten...

bij de achmeahelathshop hebben ze er een van powerpeak en ze zeggen zelf dat deze goede prestaties levert, maar ja, dat zou ik ook zeggen.

Hefet iemand ervaringen met deze en wat voor ervaringen dan en welk merk raden jullie me anders aan? Ik wil graag een beetje een zware, die niet makkelijk omvalt.

alvast bedankt!

groetjes :kjoetiepaai:
May 15, 2008 om 03:10
oa j, let niet op de typfouten, achmea health shop natuurlijk en hefet=heeft.
May 18, 2008 om 21:16
Ik had een goedkope gekocht iets meer als een jaar geleden. Daar heb ik nu spijt van. Een paar weken na de aanschaf sprong de draaiknop er ineens af in drie stukken waardoor ik 'em steeds alleen op de lichtste stand kan gebruiken. Daarbij kraakt dat ding nu als de poorten van de hel. Ik lees dat jij gelukkig zo verstandig bent om een kwaliteits-crosstrainer aan te schaffen. Heel verstandig! De beweging is op zich heerlijk. Je hebt nauwelijks in de gaten dat je sport omdat alles zo soepel gaat.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op PlusOnline Afslankservice kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.