Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Weer terug van weggeweest en opzoek naar nieuwe strijdpartners

Geplaatst door Gabymax op January 23, 2013 om 09:51

January 23, 2013 om 09:51
Hoi Afvallers,

Ik zoek medestrijders die ook in 2013 ook veel willen afvallen!

In 2009 was ik hier met veel plezier en viel ik lekker af (goed eten en bewegen) omdat ik zwanger wilde worden (jare nover gedaan, heel circus, veel hormonen en dus aankomen) Nu 2 zwangerschappen verder wil ik de draad weer oppikken.
Ook overige support is zeer welkom. Ik ga mij namelijk werpen op het beruchte Cambridge dieet (het allerlaatste dieet wat ik ooit in mijn leven ga doen), zodat ik wat sneller afval en weer kan gaan bewegen (lees hardlopen/joggen).

In ieder geval een heel verhaal met veel historie op gebied van afvallen en aankomen, lees maar een sop mijn profiel en wie weet spreken wij elkaar snel!

:gabymax:
Onbekend
January 23, 2013 om 11:20
hoi, ik heb ook Cb gedaan, ging heel goed, nu doe ik 2 keer shaken en 1 keer eten met weight care, gaat me ook goed af, ook hier aardig wat jaren ervaring helaas....
nu nog aardig wat kwijtraken en actieve buddies zijn altijd welkom!
zit ook in een club waar we iedere week (hier op t forum) ons gewicht bijhouden erg handig..
gr bundy
January 24, 2013 om 13:51
Hoi Bundy, Fijn om te horen dat CB goed ging. Blijf je nu wel goed op gewicht? Of val je nog meer af? Of kom je dan daarna weer aan? Hoor best negatieve verhalen, voor een groot deel snap ik de argumentatie, maar ik denk daar een gezonde keuze mee te maken en ook na te denken over het plan na CB en hoe ik het dan aan wil pakken. Voor mij gewoon een soort kick-start!
Zal een kijken naar het weegclubje!
THX
:gabymax:
Onbekend
January 24, 2013 om 14:58
hoi gaby,
ik bleef toen gewoon op gewicht, heb ook het afbouwprogramma gedaan, dat het er nu weer aanzit is mn eigen schuld.(nou ja min of meer)
tis toch echt wat je erna met je eetgewoonten doet.
en idd ik doe de shakes ook om nu uit de morbide obesitas te komen, als ik weer redelijk veilig en gezond zit ga ik langzaamaan weer normaal eten, en dan echt normaal en niet weer overeten maar zover ben ik nu nog niet!
clubje is minimaal 30 kilo afvallen als ik t goed zeg, vindt t wel handig al is t niet altijd even druk
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op PlusOnline Afslankservice kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.