Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van PlusOnline Afslankservice. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Cryolipolyse (Coolsculpting) en Endermologie (Lipomassage)

Geplaatst door Hoppah1987 op February 2, 2015 om 09:14

February 2, 2015 om 09:14
Ik ben sinds vorige week begonnen met Lipomassage by Endermologie (10 x 35 minuten traject) Ik ben vandaag voor de 2de keer geweest en ga aanstaande woensdag ook beginnen met de Cryolipolyse behandeling (3 x 60 minuten traject). Deze behandelingen beide voor buik / love handles. Ik ben erg benieuwd of ik zo van me buikje af kom, door de massage en vries combi. Ik vraag me af of er mensen zijn met ervaringen hier van. Ik ga naar schoonheidssalon Hanneke in Hoogland.
February 2, 2015, gewijzigd door Tangobeer op February 5, 2015 om 22:30
Waarom zou het bevriezen en/of masseren van het vet, je van het vet af helpen? Als ik mijn knie masseer kom ik ook niet van mijn knie af. Als ik mijn vinger bevries kom ik wel van mijn vinger af als ik het lang volhou, maar dat is weer een heel ander verhaal.
Endermologie kan helpen voor een betere doorbloeding en tegen cellulitis. Dat is ook precies waarvoor de behandeling goedgekeurd is door de FDA. Waar is de onderbouwing dat het veel breder ingezet zou kunnen worden?
February 10, 2015 om 17:50
Nou, ik hoor 't wel een keer.
February 11, 2015 om 05:08
Ik vraag me ook af of dit wel helpt. Laat je niet verleiden door een easy fix, die bestaan helaas niet en je betaalt je scheel.
February 12, 2015, gewijzigd door Tangobeer op February 12, 2015 om 18:09
Het probleem is, dat met dit soort behandelingen er niets verandert aan het vet; het blijft gewoon zitten waar het zit. Je kan het bevriezen, verwarmen, masseren, laten trillen, kapotlaseren, je komt er niet vanaf. Bij beschadiging van de vetcellen is er zelfs het risico dat dit aanwas versnelt.
Blijkbaar denken mensen dat vetcellen een soort druiven zijn; als je er een beetje mee gaat klooien, dan raken ze wel los en liggen ze een paar uur later in de toiletpot.
Maar helaas, vetcellen moeten eerst verbránd worden (door spieren, door lichaamsbeweging) om afgevoerd te kunnen worden. Door die verbranding wordt vet omgezet in kooldioxide(gas) en water. Die twee kunnen wél worden opgenomen in je bloedomloop (de aderen) en verder vervoerd. Ze verlaten je lichaam uiteindelijk via de longen (bijna 80%) en via urine en zweet (bijna 20%). Vet dat is opgeslagen in je lichaam kan (als je gezond bent) niet worden opgenomen in je bloedsomloop.
Vaak wordt bij dit soort behandelingen aangeraden om extra water te drinken om zogenaamd afvalstoffen af te voeren, maar dat heeft niets met de behandeling te maken en is meer een algemen afval-tip om in de periode van de behandeling toch nog wat resultaat te boeken.
Onbekend
February 13, 2015 om 04:27
Ze schrijven dus wél dat de vetcellen uiteen vallen en worden afgevoerd via de lever en de nieren.
Maar ik ben, net als juliie, benieuwd naar de ervaringen van Hoppah1987...
February 13, 2015 om 05:48
Nou tot nu toe moet ik zeggen dat ik van de Endermologie toch echt wel enthousiast ben je ziet echt wel verschil. de eerste 3 behandelingen was vocht afdrijven dit was nog lekker ook en je zag echt resultaat heb voor en na foto's gemaakt na elke behandeling. ik ben nu begonnen echt met het strak trekken.. Moet zeggen dat me buik daarna wel ff pijnlijk en opgezet was maar het lijkt wel echt minder te worden.

Je hebt na de behandelingen ook echt wel meer dorst als normaal en gaat vaker naar de wc. Mijn weegschaal zegt tot nu toe dat ik wel ben afgevallen maar dat zal door het vele water drinken komen vermoed ik zo.

Het "vriezen" heb ik nu 1 keer gehad en moet 17 maart weer en daarna 28 April ben erg benieuwd wat dat gaat opleveren. Morgen gaan we weer strak trekken en dan gaan we ook meteen even vet en vocht meten en wegen dus ben heeeeeel benieuwd me vet percentage was 40% en dat is VEEL voor iemand met een BMI van 21.50

Ik heb wel borst vergroting en wij weten dus nier hoe ze de prothese meten.. je zal zien als vet hahah ik houd jullie op de hoogte!
February 13, 2015, gewijzigd door Tangobeer op February 13, 2015 om 10:34
Mijn dealer vroeger zei altijd "voelt het goed, dan is het goed".
Ik heb even twee vraagjes: Wie heeft dat vetpercentage van 40% gemeten en met welke techiek?
February 22, 2015 om 16:10
Hoppah1987: Een vraagteken duidt een vraag aan.
February 22, 2015 om 16:26
Ow sorry niet gelezen met een weegschaal met ijzeren strips

March 24, 2015, gewijzigd door Tangobeer op March 24, 2015 om 07:39
:spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker: :spanker:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op PlusOnline Afslankservice kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.